Motociklo Įrankinės, Sintetinės Odos Krepšiai su Slaptažodžiu, Užraktas, Universalus Tinka Harley Davidson " Yam

0 Reitingai
€259.93 €519.86

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Daug Saugojimo Vietos: dydis balno pagalvių yra 10.4" * 9.8" * 6", kurioje numatyta pakankamai vietos laikyti kai kuriuos kasdien elementus, pvz., švarkai, buteliai, elektra bankai, akiniai, piniginių, mobiliųjų telefonų ir maisto.

Lengva Naudoti: Įrankinės, motociklų priimti specialaus dizaino greito atleidimo sklende, su užraktu.Slaptažodį užraktas daro savo daiktus į savo maišą saugesnis(slaptažodis nesunkiai galima pakeisti).Greito atjungimo sagtis sutaupyti jūsų laiką, suteikiant greitą prieigą prie jūsų daiktus.Su reguliuojamu austi diržai lengva montuoti(nr. gręžimo reikalingas).

Aukštos Kokybės: Motociklo Balno Krepšiai yra pagaminti aukščiausios kokybės PU odos, kuri yra labai patvari, apsauga nuo dulkių, vėjo ir atsparus vandeniui šiek tiek lietaus, todėl šie maišeliai gali būti naudojami net ir blogu oru.Šoninės juostos dizainas neleis savo daiktus iš vis šlapias, nes vandens nuotėkio, apsaugoti savo daiktą visiškai.

Išlaikyti Formą: Kiekviena motociklo, saddlebag turi vidinį kietąjį formos, kad ne lengvai deformuojasi ir užtikrina gerą formą saugojimo per ilgą laiką.Todėl, net jei krepšelis yra tuščias, jis bus ne sag, todėl atrodo cool.

Plačiai Taikoma): Motociklo įrankinės, universalus tinka Harley Yamaha Suzuki, Kawasaki ir daug kitų prekės ženklų ir modelių.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Matmenys:approx25.5 mm(10")*250mm(9.8")*150mm(5.9")

Medžiaga: patvarus PU odos,metalo sagtis,austas dirželis

Pakuotė:

2x motociklo pusėje balno krepšiai

2x austi virvė

sku: b4378

Elemento Tipas Balno Krepšiai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…