Vaikai Balso Keitiklis Garsiakalbis Balso Disguiser Garsiakalbis Žaislas Nešiojamų Vaikams Žaislas Su Balso Keitiklis Funkcija Vaikų Balso Moduliatorius Už

0 Reitingai
€8.73 €17.46

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Jūsų vaikai galite pakeisti savo balsus į įvairias juokingas skamba su šiuo balso keitiklis žaislas.Sunku sulaužyti.Jūs galite jį nešiotis visur, kur jums eiti, nes jis yra lengvas ir nešiojamų.Su šiuo žaislu galite žaisti ir juoktis su savo vaiku, siekiant pagerinti jūsų santykius.Ji taip pat suteikia unikalią dovaną bet kokiai progai, įskaitant gimtadienius ir kitas šventes.

Specifikacija:

Pavadinimas: Vaikų Balso Keitiklis Žaislas

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 8.5*5.5*8cm/3.3*2.2*3.1 į

Kokios patarimai:

1. Dėl spalvų temperatūros ekranas, vaizdo kamera, aplinkos šviesos ir fotografijos įgūdžius, ir pan., ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas nuotraukas, kai kurie produktai, ir spalva yra tema, kad tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

Vaikai Balso Keitiklis Žaislas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Įdomus Žaislai Vaikams: Vaikų Balso Keitiklis Žaislas yra protingas naujumo elementas, kuris gali pakeisti jūsų balsą į šešis skirtingus garso efektų, įskaitant roboto balsu, berniukas, ir vyras.Tai paprasta naudoti, intriguojantis ir linksmas.

2.Tarnauti Ilgą Laiką: užtikrinti produkto ilgaamžiškumą ir saugumą, Vaikai Balso Keitiklis Žaislas yra pagamintas su aukštos kokybės medžiagų ir ekspertų meistriškumo.Dizainas su šypsena veiduose papildomas įdomus ir giminaičių.Kūdikio rankas nebus gauti sužeistas suapvalinti kampai.

3.Nešiojamų Dizainas: Vaikų Balso Keitiklis Žaislas turi savo virvę ir nuimamas diržas, todėl jį lengva nešiotis ir sunku prarasti.Jis yra lengvas ir paprastas naudoti, todėl tinka įvairių vidaus ir lauko parametrai.

4.Dėmesio Tėvų-vaikų Santykiai: Vaikų Balso Keitiklis Žaislas yra interaktyvus žaislas idealiai tinka draugai, klasiokai, ir tėvai.Be to, siekiant pagerinti bendravimo ir pasitikėjimo tarp žmonių, jis gali padėti vaikams išreikšti save žodžiu ir naudoti savo vaizduotę.

5.Tinkama Dovana: Vaikų Balso Keitiklis Žaislas yra tinkama dovana įvairių švenčių, gimtadienių, vakarėlių ir kitų progų, kurios gali suteikti neribotą džiaugsmo ir staigmenų vaikams.

sku: b337894

Modelio Numeris Balso Keitiklis
Elemento Tipas Žaislas Telefonai
Medžiaga plastikiniai
Įspėjimas Nėra
Rekomenduojame Amžius 12+y
Lytis Unisex
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…