5vnt Užsegimas Miegamasis Organizatorius Vonios kambarys Organizacijos Virtuvės Įrankiai S Kabliuko Kabinti Kablys Saugojimo Turėtojas

0 Reitingai
€8.20 €17.45

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Medžiaga:Kosmoso Aliuminio Lydinio

Spalva:Sidabro / Juoda / Aukso

Dydis:7.5*2.7*0.341 cm

Kiekis:5vnt/set

Pakuotė:1set S-formos Kabliukai

Montavimo Būdas:

Nr aparatūros, kurių reikalaujama, tiesiog pakabinti šių s formos kabliai ant polių, lentynos ar sienos bėgiai.

Naudoti

Naudojami kabinti bet kokius elementus, virtuvė, miegamasis, vonios kambarys, garažas, ar ne.

Produkto Savybės

Aukštos Kokybės Medžiagos: kablys pagamintas iš kosmoso aliuminio, ir po anodavimas, kablys niekada rūdžių tvirtas ir lengvas.Kabo svoris-iki 5 kg kablys, galite patogiai naudotis s kabliukai kabo savo sunkiųjų puodai ir keptuvės.

Anti-Scratch & Anti-Drop: Šių s formos kabliukai su aptakus krašto ir sklandžiai kreives, todėl jūs neturite jaudintis dėl braižymo jūsų rankų ar daiktų.Apskritojo kamuolys dizaino abiejuose galuose užtikrina elementus pakabinti saugiai ir nebus nukristi.

Stilingas & Modernus Stilius: Triple matinė juoda danga atspari kasdien įbrėžimų, rūdžių, korozijos ir išblukimo.Matiniu paviršiumi tvarkingas išvaizdą.Paprastas ir modernus dizainas prideda stilingas prisilietimas prie jūsų namų ir sumažina erzina netvarką.

Vertingas & Praktinio: Mes siūlome 5 vnt, kaip pasirinkti, kai prekė yra labai vertinga, pakankamai jūsų atsarginės ar pakeisti.galite priskirti juos pakabinti šaukštai, keptuvės, plaušinės šluotos, žirklės, kavos puodeliai, ir kiti virtuvės įrankiai, ant savo puodo stovas, sienos bėgiai, ar lentynos.

Plačiai Taikyti: S-kabliukai gali pakabinti bet kokią elementus su virtuve, kambarys, garažas, ar ne.Ir sutvarkyti savo spintą kabinti drabužius, raktus, kepurės, diržai, papuošalai, ir daugiau.Taip pat, organizuoti įrankių garažas, pakabinti tualeto reikmenys, rankšluosčiai ir chalatai, vonios kambarys ir pakabinti augalų savo sode.

sku: b29530

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…