7.9 Galoną, Sodo Įrankiai, Kibirą, Maišą Oksfordo Audinys Sodo Organizatorius Nešti Maišą w/Kišenė Rankena 30L (Maišas Tik/Ne Įrankiai)

0 Reitingai
€123.75 €154.68

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas

Kai esate valymo jūsų sode, jūs visada erzino, nes priemonės yra labai sudėtingos, ir nėra lengva parduotuvę?Su šio sodo įrankiai kibirą, maišą, jūs galės laikyti jūsų įvairius genėjimo įrankiai būtų tvarkingai ir turėti su savimi visais laikais už savo darbą.Jums nereikia išleisti daug laiko ieškote ypač įtaisą.

Pagrindinės Savybės

Aukštos kokybės Medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės oksfordo audinys.Ji turi veiklos ašara-įrodymas, ir dėvėti, atsparus vandeniui .Aukštos kokybės audinys gali efektyviai išplėsti paslaugų produkto gyvavimo laikas.

Perkeliamumas: rankinių dizainas produktas leidžia portable.Jūs galite naudoti ją atlikti įvairias priemones, patogiai, kai jūs dirbate.

Lengva Laikyti: apačioje produktas yra plokščia, ir oksfordo audinys turi tam kietumo.Ji gali stovėti stabiliai į automobilio bagažinėje ir nėra lengva žlugimo.Ir ji galima sulankstyti lengva laikyti.

Sandėliavimo Asistentas: Šis produktas yra keletas mažų funkciją, maišeliai, kurie gali padėti jums laikyti sodo įrankius ir mažiems objektams, tvarkingas kelią ir išvengti ieško dalykų į krūvą.

Didelė Talpa: Šis produktas turi didelės talpos 7,9 gal, pakankamai saugoti sodo įrankiai, mobilieji telefonai, ir daiktų.

Gera Pakuotė: produktas yra sandariai supakuoti su PP maišai išorėje.Jis gali gerai apsaugoti produktą nuo dėvėjimosi ir plyšimo transportavimo metu.

Stipri Apkrova: rankena šis produktas yra prisiūta smulkiai toliau stiprinti sandarumą ir tvirtumą rankena ir maišelį, todėl tai, kad ji gali turėti iki 11.02 svarų elementų apkrovos, daugiau ir sunkesnių įrankiai.

Geras Klientų Aptarnavimas: Bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.Jei jums kyla kokių nors problemų, po pirkimo, prašome susisiekti su mumis laiku prieš atidarydami ar išpakavimo langelį.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

Informacija

Patogi Rankena rankenos krepšys turi nedidelį plotis sumažinti stresą sukelia sunkius įrankius.Net jei jums nešioti jį ilgą laiką, jūsų rankos nebus jaustis pavargę lengvai.

Elastinga Uždarymo Dirželis: dirželį, uždaro maišelį, tokiu būdu užkertant kelią dulkių ir numesti ir išlaikyti savo privatumą gerai apsaugotas.

Prašymas

Ji yra ne tik tinka sodo įrankius, bet ir skinti vaisių ar daržovių, kraunant prekes, ir kt.Jūs galite laikyti savo mobilųjį telefoną, raktus, sėklos, ir sodininko pirštinės tinkamai viduje.

Specifikacija

Procesas: Klijavimas

Stilius: Kišeninių

Spalva: Geltona, Juoda

Asamblėjos Reikalaujama: Ne

Medžiaga: Oxford Medžiaga

Talpa: 30L/7.9 gal

Maksimali Apkrova: 5kg/11.02 lbs

Bruto Svoris: 0.35 kg/0.77 lbs

Neto Svoris: 0.34 kg/ 0.75 kg

Gaminio Dydis: 34*17*30cm/ 13.3*6.7*11.8 į

Pakuotės Dydis: 35*18*2cm/13.78*7.09*0.79 į

Pakuotė

1 * Sodo Įrankiai Kibirą, Maišą

Pastabos

1. Šis produktas neturi būti numatytos priemonės.

2. Prašome leisti šiek tiek spalvų skirtumas sukelia fotografavimo šviesos ir 1-3 cm klaida dėl vadovo matavimo, ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.

sku: b111679

Kilmės Žemyninė Kinija
Gaminio Dydis 34*17*30cm/ 13.3*6.7*11.8 į
Naudoti Įrankiai
Neto svoris 0.34 kg/ 0.75 kg
Tipas Laikymo Krepšiai
Talpa 30L/7.9 gal
bendras svoris 0.35 kg/0.77 lbs
Maksimali apkrova 5kg/11.02 lbs
Asamblėjos Reikia No
Pakuotės dydis 35*18*2cm/13.78*7.09*0.79in
Spalva geltona, Juoda
Medžiaga Oxford, Oxford Medžiaga
CN Zhejiang
Stilius Rankinės
Procesas Klijavimas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…