ElectronicsCoil Modulis Mokslas Eksperimento Dirbtinis Darbalaukio Žaislas, skirtas Gimtadienio Dovana

0 Reitingai
€31.77 €51.24

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

ĮDOMUS MOKSLO EKSPERIMENTAS PACK: Šis muzikos turi bevielio perdavimo ir garsiakalbis į šviesą dujų vamzdžiai ir įvairių burbulų.Dirbtinis modeliavimas gali būti naudojamas kaip fizinės eksperimentą.Kai jūs palieskite jį ranka, ji bus jaustis niežulys, gerinti mokinių gebėjimą mokytis ir .

KIETAS STALAS ŽAISLAS: moduliai gali būti dedamas horizontaliai arba vertikaliai, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.Prijunkite jį ir užsidegs LED lemputė, ir ji veikia kaip žavesio.Tai yra įdomus meno apdaila.Tai žmonės, nustebinti, kai jie mato tai keistas dalykas, kad skleidžia .

PAPRASTA IR SAUGI OPERACIJA: Thecoil turi srovės apsaugos parametrai, nėra būtinybės į žemę, tiesiog prijunkite jį ir naudoti.

GERIAUSIA DOVANA TĖVO DIENOS IR VAIKŲ DIENOS: Šis muzikinis produktas yra taip lengva naudotis, tai suteikia nuostabų putojantis melodija, kai prijungtas prie elektros tinklo.Suteikti jūsų šeimos nariams ar draugams, ir jie bus labai malonu su šia ypatinga ir originali dovana.

ILGAI ANDDUAL REŽIMAS: muzika ritė palaiko aikštėje banga kvadrato waveis labiau tinka forCoil.ritės duoti skirtingus tonus, remiantis įvairių išleidimo dažniai.Kibirkštis, lankai gali taip pat pereiti į muzikos ritmą.

Dydžių Lentelė:

10.6cmx10.6cmx6.1cm/4.17inchx4.17inchx2.40inch

Komplektą Sudaro:

1 Muzikos Ritė

Pastaba:

1.Tai ne kūdikių žaislų, prašome atimti iš vaikų, kad būtų išvengta valgyti.

2.Prašome leisti šiek tiek klaidų, dėl rankinis matavimo ir skirtingų monitorių.

sku: b242437

Temos Gyvūnai Ir Gamta
Rekomenduojame Amžius 4-6y
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Muzikos Ritė

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…