22x23x11cm Stereotipas Velykų Pakuotės Maišelis Animacinių filmų Triušis Kiaušinių Marginimo Nešiojamų neaustinės medžiagos Maišelį Mall Shopping Saugojimo Krepšys

0 Reitingai
€0.90 €1.52

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Pavadinimas】Velykų krepšys

[medžiaga] ne-audiniai

[Svoris] apie 0.04 KG/vnt.

【Pakavimo】Krepšys

☃Pakete Velykų tote maišą, 4 skirtingų ir unikalių Kalėdų tema dizaino, pakankamai patenkinti jūsų pakavimo poreikius.Ir dizainas spalvinga, unikali ir žavinga, kuri gali puikiai rungtynių atmosferą žiemos ir Velykas.

PREMIUM KOKYBĖ - Šie totalizator krepšiai yra pagaminti iš neaustinis audinys, patvarus ir daugkartinio naudojimo, jie taip pat yra laminuoti maišai, neperšlampamas.Tvirtas rankenos, kad tai lengva jums atlikti dovanos, ir jūs galite naudoti juos vietoj plastikinių maišelių.

DIDELIS DYDIS - Dydis 22*23*11cm.Šie sunkiųjų krepšiai yra pakankamai mažas, kad kasdieniam naudojimui ir lengvai atlikti, tačiau vis dar turi daug vietos jūsų bakalėja.

PRAKTIŠKAS IR PRAKTINIŲ - maišas tvirtas rankena, kad būtų lengva nešioti.Šie maišeliai padaryti dovanų duoti lengva, nereikia wrap savo dovana, tiesiog vieta jūsų dovanų šiose erdvus, krepšiai, pridėti šiek tiek vyniojamojo popieriaus ir esate pasiruošę dovana.

Universalumas - Puikus, vežančių konteinerius slapukus, gydo, saldainiai ir kiti Kalėdų dovanos, mokytojai, draugai, šeima ar kaimynai.Puikiai tinka dovanų duoti, dovana arba dėkojame dovana.

Velykų krepšys*1

Skelbimas:

1. Dėl įtaka ekrano šviesumą, šviesos ryškumą ir kitų veiksnių, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos rodomas svetainėje.

2. Prašome leisti šiek tiek skiriasi duomenų ir rankinis matavimas.

sku: b1349

4 straipsnis Prekybos Centro Pirkinių Saugojimo Krepšys
3 straipsnis Animacinių Filmų Triušis Kiaušinių Marginimo
CN Zhejiang
modelis Trimatis Modelis
Formos stačiakampio formos
Funkcija Eco-Friendly
2 straipsnis Ne-Audiniai
1 straipsnis 22x23x11cm
Naudoti Multi-Purpose
5 straipsnis Velykų Dekoravimo Reikmenys
Tipas Laikymo Krepšiai
Taikomas Vietos VONIOS kambarys
Specifikacija 22x23x11cm
Medžiaga Ne-Audiniai
Modelio Numeris e
Forma Trimatis Modelis
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…