Ne-Susisiekite su Dual Asortimentą, AC Įtampos Testeris Elektros Testeris Pen, su Dual Asortimentą, AC 12V-1000V 48V-1000V

0 Reitingai
€7.40 €18.50

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas

- Dual asortimentą.Didelio jautrumo AC 12V - 1000V / Mažo jautrumo 48V AC - 1000V.Aptinka standartas ir žemos įtampos daugiau yra jautri ir lankstus matavimai.Paspauskite " S " mygtuką, norėdami reguliuoti jautrumą ir pritaikyti mažo nuotolio durų varpai, termostatai, drėkinimo laidai ir kt.; Jutiklis automatiškai atpažįsta įtampą ir parodo jį ant baro grafikas.

- Jis bus išsiųsti keli signalai per garsas ir šviesa".Kai įtampa yra aptikta, kad patarimas bus išsiųsti raudonos šviesos ir garso signalą.Kai didesnis jaučiau, kad įtampa yra, arba arčiau tai prie įtampos šaltinio, jis pypsi aukštojo dažnio.Tuo pačiu metu ekrane bus raudona arba žalia, raudona reiškia, aukštos įtampos, ir gyventi viela yra aptikta, žalia spalva reiškia, žemos įtampos ir nulinio laido atvejai.

- Su ryškus LED žibintuvėlis už darbą esant prastam arų; Mažos galios indikatorius, kai akumuliatoriaus įtampa yra mažesnis nei 2,5 V; Automatinis išsijungimas po 3 minučių be operacijos ar signalų aptikimas; Kišenės dydžio, pen kablys leidžia vežti jį į marškinių kišenę.

- Ne-kreipkitės bandymo pieštuku, indukcinis zondas AC įtampos, Tiesiog dėkite prie gnybtų kaladėlė, lizdas, ar maitinimo kabelį.Kai patarimas švyti raudona ir rašiklį pypsi, jūs žinote, ten įtampos metu.Live wire detector gali automatiškai aptikti gyvų arba neutralus laidas.

Svarbi Operacija

1.Paspauskite ir laikykite nuspaudę raudoną mygtuką 2 sekundes, kad įjungtumėte.

2.Galia-valstybės, paspauskite ir laikykite žalią mygtuką dviems sekundėms įjunkite LED šviesos.Paspauskite ir laikykite žalią mygtuką dar kartą norėdami išjungti LED šviesos.

3.Spauskite žalią mygtuką, kad žalią mygtuką užsidegs, tada persijungia į didelio jautrumo režimas, ir dar kartą paspauskite, jei norite išjungti šį režimą.

4.Akumuliatoriaus piktograma bus rodoma viršutiniame dešiniajame kampe, kai baterija yra maža, raginantis keisti bateriją.

Žadintuvo režimas: Garso ir LED šviesos Signalą.

Pastaba:

Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

sku: b98496

Modelio Numeris INS_41E
Maitinimo Šaltinis Baterija
Kilmės Žemyninė Kinija
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Medžiaga Plastikas + Metalas
Prekės Pavadinimas ChgImposs
Išmatuojami įtampos diapazonas AC 12V - 1000V / 48V-1000V 50Hz / 60Hz

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…