Badmintono Raketės Galvos Raštas Lipdukas Teniso Raketės Guard Juosta Raketės Rėmas Lipdukai Teniso Raketės Guard Juosta Anti-Scratch

0 Reitingai
€0.37 €0.68

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Išlaikyti savo raketę į viršų sąlygos su šia lipdukas, kad apsaugo nuo įbrėžimų ir įlenkimų.Ji yra paprasta pasta ir nėra pridėti svorio raketę.Jis tinka įvairių dydžių ir formų raketės.Padaryti jūsų raketės daugiau skiriamųjų su šiuo lipduku.

Pavadinimas: badmintono raketės galvos raštas

Medžiaga: Guma

Dydis: 25.0*1.7 cm

Spalva: juoda, balta

Sąrašas:

Badmintono Raketės Galvos Protector*2

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Shield savo raketes nuo pažeidimų: raketės rėmas raštas yra patvarus ir lengvas aksesuaras, kuris apsaugo ratlankį jūsų raketės nuo poveikio ir įbrėžimai.Jis padeda jums žaisti su daugiau pasitikėjimo ir prailgina gyvenimą, savo raketę.

2.Lengva išmontuoti: Jūs galite pašalinti raketės rėmas raštas be jokių įrankių ar klijų.Tai paprasta pasta ir vartojimo, ir tai apsaugo raketę nuo įbrėžimų ir pažeidimų.

3.Minkšti ir šviesiai: Šis raštas yra paimtos iš guminės medžiagos, kuri yra lanksti ir lengva, bet taip pat stiprus ir kietas nuo dėvėjimosi ir plyšimo.Ji apkabinimai rėmo jūsų raketės nesukuriant papildomos naštos.

4.Platus naudojimas: Šis raštas yra naudingas įrankis, bet raketės sporto gerbėjas, ar jie žaidžia, tenisas, badmintonas ar stalo tenisas.Ji gali prisitaikyti prie įvairių formų ir dydžių raketės.

5.Atnaujinti savo raketę išvaizda: Šis raketės rėmas raštas yra prašmatnus ir naudingų priedų, kurie gali pagerinti formos savo raketę ir padaryti jį labiau skiriamųjų.Jis yra protingas ir įdomus būdas pritaikyti savo žaidimą.

sku: b97733

Veleno Medžiaga aliuminio
Modelio Numeris Apsaugos Lipdukas, skirtas Badmintono Raketės
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…