Prie sienos tvirtinamas Grūdų Balionėlis Virtuvės Pupelių Sauso Maisto Saugojimo Konteineris W/3L Taurė

0 Reitingai
€136.00 €230.50

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pagamintas iš aukštos kokybės maisto klasės perdirbto ABS medžiaga, stabilios, ne lakių kenksmingų medžiagų, laikant maisto produktus.Kiekvienos rūšies grūdų sandėlis yra 1,5 L, o tai labai tinka saugoti saldainiai, grūdų, javų ir kitų smulkių grūdų maisto.Skaidrus, vizualinio dizaino, lengva atskirti daiktus į konteinerį, bet kuriuo metu patikrinti maisto pusiausvyrai.

Patikrinkite, ar balanso grūdai arba grūdų talpyklos visais laikais.Ateina su plastiko dubenį, įdėkite jį pagal balionėlis ir paspauskite mygtuką, norėdami gauti kontroliuojama dalis!Įėjimo ir išėjimo iš maisto yra skirtingi.Su 2 maži puodeliai, puodeliai gali būti naudojamas kaip apačioje dangtelį, siekiant padidinti sandarinimo paskirstytojo.Ji taip pat suteikia patogią sauso maisto saugojimo ir dalį kontrolės.

- Maisto klasės medžiaga, pagaminta iš plastiko.Lengva valyti.Laikykite maistą sausi ir švieži iki 45 dienų.Suprojektuotas išlaikyti šviežumą ir skonį, tai yra dvigubo sausų grūdų išdalijimo riešutai, saldainiai, grūdai ir kiti smulkūs grūdai.Lengvai montuojami ant bet kurios sienos viešbutyje, pusryčiai, baras, saldainių parduotuvė, rinkos, avižiniai dribsniai ar kavos.Ne tik, gali būti labai geras laikant maisto produktus, bet ir gali sutaupyti darbalaukio vietos, gali geriau panaudoti vietos!

Yra sieninis stovas, 2 puodeliai ir tvirtai nustatytas lengvas montavimas. 2 konteineriai turi skirtingus sukasi mygtukus, galite įjungti mygtuką, kad atitiktų atitikimo taurės sugauti maisto.Kiekvienam nugara išsiliejimo tam tikrą kiekį maisto.Sumažinti netvarką ir išvengti rankas, neliesti maisto.Dalis kontrolės sistema naudoja minkštas, lankstus laivaračius, kad negalima traiškyti grūdus, sumažinti išsiliejusios ir platinti tam tikrą maisto kiekį, kiekvieno posūkio.

Viršų padengti turi sandarų guminį žiedą, išlaikyti maistą šviežią ir trapumą.Tai galima laikyti ne tik žmonių maistui, bet taip pat kačių ir šunų maisto.

Elemento Tipas: Javų dozatorius

Medžiaga: ABS

Spalva: Sidabro/Juoda

Talpa:3L

Prekės Dydis: 29x15x30cm/11.4 x5.9x11.81inch

Svoris:Apie 1kg

Pakuotė:

1x Sienos laikiklis

2 x Konteineriai

2 x puodeliai

1 x varžtų rinkinys

sku: b97097

Medžiaga plastikiniai
Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…