Tuya Smart Touch Jungiklis Ventiliatorius Šviesos WIFI Su "Google" Asistentas Alexa Balso Kontrolės Vandeniui Jungiklis, Skirtas "Android", "IOS"

0 Reitingai
€17.16 €24.87

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tuya Smart Touch Jungiklis Ventiliatorius Šviesos WIFI Su "Google" Asistentas Alexa Balso Kontrolės Vandeniui Jungiklis, Skirtas "Android", "IOS"

Aprašymas:

Bendrasis Scenarijus: Alexa/ "Google" Namo " Valdymo

Naudojimas: Rankinis touch control

Paramos sistema: Android / IOS sistemos

Bevielis ryšys: wifi 2.4 Ghz BT ryšys

Įėjimo įtampa: AC 100 - 220V, 50 / 60Hz

Maksimali apkrova: ≤ 600W (300W / gauja)

Bevielio Ryšio Tipas: Wireless 2,4 GHz

Belaidžio tinklo Standartas: IEEE 802.11 B/g/n

Techniniai duomenys:

1.WIFI Doodle Smart Fan Šviesos Jungiklio, Smart WiFi Šviesos Ventiliatoriaus Jungiklis yra visiškai suderinamas su "Amazon" Alexa " ir "Google " pradinis", "Google" Valdymo Balsu Asistentą.Kai jūsų ranka yra holdingo kažką, arba užimtas, maisto ruošimui, jums nereikia ieškoti touch ekrano.

2. Parama trečiosios šalies valdymas balsu: Alexa, Google voice "pažangi garso kontrolė, Tmall Džinas, mažosios laipsnis, mažos meilės klasiokų ir kitų pažangių WiFi šviesos jungikliai ventiliatorius yra visiškai suderinamas su "Amazon" Alexa " ir "Google " pradinis", "Google" valdymo balsu asistentą.Kai jūsų ranka yra holdingo kažką, arba užimtas, maisto ruošimui, jums nereikia ieškoti touch ekrano.

3. Elegantiškas ir praktiškas dizainas, sutaupyti vietos.Vandeniui PC touch panel bus geriau nei stiklo, visada ieško naujų ir gerai suderinamas su jūsų kambarį.LED indikatorius leidžia lengvai rasti jungiklio padėčiai tamsoje.

4. Jis gali būti valdomas pagal Programą, parsisiųskite "Smart Gyvenimą" programą nemokamai į savo planšetinį kompiuterį arba išmanųjį telefoną, ir kontroliuoti savo šviečia, ventiliatoriai ir kiti elektros prietaisai, per "Smart Gyvenimą" programą, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje. (Suderinama su "Android" / " IOS " sistema).Nr Stebulės ar mėnesinių mokesčių nereikia.

5. Laikmačio valdymo palaiko laikmatis planą, kuriame iki 30 kartų, kurios gali būti pakartotinai kasdien arba kas savaitę.

6. Grūdintas stiklas kolegija, PC liepsną medžiagos, naudoti daugiau ramybės.

Pakuotė:

1 * Smart Ventiliatoriaus Jungiklis Amerikos Standartas

sku: b97032

Modelio Numeris -1
App Smart Gyvenimo
Kilmės Žemyninė Kinija
Parama Dropshipping & Didmeninės
"Smart home platform Tuya
Suderinamas Su "amazon" Alexa " ir "Google" pradinis, "Google" Asistentas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…