Pora Kojinių Magnetinio Ranka Ūkyje Vidurio Vamzdis Mielas Kojinės Su Akimis Magnetinio Siurbimo Vidurio Vamzdis Mielas Kojinės Juokinga Pora Dovanos

0 Reitingai
€23.56 €47.12

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Magnetinio Ranka Ūkyje Kojinės yra puiki dovana jubiliejų, Valentino Diena, ar tiesiog parodyti savo meilę ir dėkingumą.Šie jaukus kojinės magnetines rankas į šonus, kad jums laikyti rankas su savo partnerio net tada, kai esate atskirai.Aukštos kokybės medvilnės mišinys medžiagos užtikrina, kad jie išlaiko savo formą ir spalvą po kelių plovimų.Unisex dizaino ir dydžio, kad jiems tinka ir vyrams, ir moterims.

Techniniai duomenys:

Dydis: 1 dydis tinka visiems

Taikymo sritis: unisex

Naudojimo scenarijai: kasdieniame gyvenime, pora veikla, intymių akimirkų

Funkcija: galite paspaudę rankas, padidinti įdomus

Savybės: Magnetinio ranka rankon dizainas, patogus ir kvėpuojantis

Instrukcijos:

1. Pasirinkti kojinių porą, jums patinka ir įdėti juos ant kojų.

2. Įdėti magnetinės rankas ant kojinės kartu ir leiskite jiems laikytis kartu natūraliai.

3. Jūs galite pasirinkti išlaikyti savo rankas arti kartu parodyti savo ūkyje rankas su savo partneriu, ar jūs galite laikyti savo rankas šiek tiek išskiria daugiau įdomus ir personalizavimas.

Pakavimo sąrašas:

1 pora x Magnetinės Kojinės

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pora išlyginimo: Su magnetine rankas ant šonų šios kojinės, jūs galite turėti rankas su savo partneriu, kai jums dėvėti juos.Tai sukuria ypatingą ryšį tarp jūsų ir jūsų meilė, net tada, kai jūs toli vienas nuo kito.

2.Tvirtas audinys: Šios kojinės skirtos poroms, kurie nori parodyti savo meilę ir stilius.Jie yra pagaminti įvairių minkšta ir patvari medžiaga, kad būtų patogu dėvėti ir patvarus naudoti.Dėl savo aukštos kokybės statybos, jie išlaiko savo formą ir spalvą po kelių plovimų.

3.Unisex ir tampri: nesvarbu, Ar esate vyras, ar moteris, jūs galite mėgautis naudą iš šios magnetinės kojinės.Jie turi tampri konstrukcija, kuri prisitaiko prie pėdų, visų dydžių ir formų.

4.Juokinga dovana: Puikus metines, Valentino Diena, ar bet kokia kita proga išreikšti savo meilę ir dėkingumą, šios kojinės yra unikalus ir žaisminga dovana, kuri leis jiems šypsotis.Jūs taip pat galite turėti sprogimo su savo vaikais nešiojant šias kojines ir jausmas, magnetinės jėgos.

5.Platus programą: Šios kojinės yra ne tik jaukus ir įdomus, tačiau taip pat yra magnetai, kurie leidžia jums laikyti rankas su savo partneriu ar draugu.Tai leidžia jums jaustis arčiau ir laimingesni.Ar jums atsipalaiduoti namuose, išeina, šaliai, arba tiesiog pasilinksminti, šios kojinės yra puikus jums.

sku: b95717

Rinkinys Tipas No
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės
Modelio Numeris magnetinio kojinės
modelis SPAUSDINTI
Technics Audiniai
Stilius Juostele

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…