Naujas BDSM Shibari Žiedas Vaivorykštė Virvę Erotika Nelaisvėje Komplektai, Nerūdijančio Plieno SM Suaugusiųjų Žaidimai Fetišas, Sekso Parduotuvė, Sekso Žaislai, Moters, Poros

0 Reitingai
€66.42 €132.85

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

SHIBARI PAKABOS ŽIEDAS yra ideali pakaba nelaisvėje ir leidžia įvairių kūrybos lyno žaisti.Žiedas skirtas tiek tvirtas ir patogus, todėl idealiai tinka ilgalaikiam žaisti.Jo dydžio ir svorio, kad ji idealiai tinka tiek pradedantiesiems, tiek ir patyrusiems žaidėjams.Šio nelaisvėje žaislas taip pat yra lanksti, leidžia jums ištirti įvairių pozicijų ir stilių, kad tiktų jūsų pageidavimus.SHIBARI PAKABOS ŽIEDAS yra ideali tiems, kurie nori imtis savo vergais žaisti į kitą lygį ir patirti stiprius pojūčius, kaip niekada anksčiau.

1. Patvari Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, šis Shibari pakabos žiedas yra pastatytas paskutinis ir gali atlaikyti intensyvaus žaisti.

2. Universalus Dizainas: Shibari žiedas yra universalus įrankis nelaisvėje ir lyno žaisti, todėl platų sustabdymas ir apsaugos galimybes.

3. Karštas ir Seksualus: glotnus juodas dizainas Shibari pakabos žiedas prideda papildomą liesti lyties apeliaciją į savo BDSM žaisti.

4. Puikus Shibari Entuziastai: nesvarbu, Ar esate pradedantysis ar patyręs Shibari specialisto, ši pakaba žiedas yra puikus jūsų virvės nelaisvėje poreikius.

5. Idealiai tinka Pakabos Žaisti: stiprus ir tvirtas dizainas šio Shibari žiedas, todėl puikiai tinka pakabos žaisti, leidžia jums saugiai ir saugiai sustabdyti savo partneriu.

6. Lengva Naudoti: Shibari pakabos žiedas yra lengva naudotis, ir gali būti greitai ir lengvai pritvirtinta prie lynų ar kitų nelaisvėje įranga.

7. Pagerinti Savo žaidimą: Shibari pakabos žiedas gali pridėti papildomą intensyvumo lygis ir įspūdžių į savo vergais žaisti, kad būtų galima ištirti naujus pojūčius ir išgyvenimus.

8. Puikus Dydis: Šis Shibari pakabos žiedas yra puikus dydžio už labiausiai sustabdymas ir nelaisvėje žaisti scenarijus.

9. Stiprus ir Saugus: Shibari pakabos žiedas yra suprojektuota, kad būtų stiprūs ir saugūs, užtikrinti, kad jūsų partneris saugos ir naudotis žaidimo metu.

10. Unikalus ir Ypatingas: Tai Shibari pakabos žiedas yra unikalus ir ypatingas, be savo BDSM žaislų kolekcija, puikiai tinka pridedant įvairovė ir įspūdžių į savo žaidimą.

Jei jūs ieškote aukštos kokybės nelaisvėje žaislo, kuris gali būti jūsų Shibari Nelaisvėje ir Lyno Žaisti į kitą lygį, atrodo ne daugiau nei SHIBARI PAKABOS ŽIEDAS.

[Privatumo].

Konfidencialus pristatymas!Express pakuotės tik pagrindinius informacijos gavimas, ten bus be pavadinimo žodžiais, susijusius su produkto, prašome nedvejodami pirkti.

Mes paramos pakeisti laivybos ir didmeninė prekyba. + Sekti mūsų parduotuvėje mėgautis daugiau naudos.Mes esame gamintojas ir tiesioginio pardavimo, mes suteikti jums aukščiausios kokybės produktų, greičiausias pristatymas greičiu, mažiausia kaina, geriausias aptarnavimas.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, esame atsakingi ir patikimų pardavėjų ir bus stengiamės jums padėti.

sku: b95713

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Dydis Set
Modelio Numeris MKS02
vergovės virvė Suaugusiems, Erotika Nelaisvėje
Kilmės Žemyninė Kinija
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas MAGICRAE SM

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…