Nano Deguonies Įpurškimo Veido Purkštuvas Mini Vandens Purškalas Drėkina Garlaivis USB Įkrovimo Veido Spa Mašina, Namų apyvokos Odos Priežiūra

1 Reitingai
€14.11 €50.38

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Prekės Aukšto Slėgio Nano Purškimo Deguonies Įpurškimo Namų Portable Nešiojamą Purkštuvą Veido Drėkinamasis Grožio Aparatai Skatinti Absorbcijos Valyti Poras ant Odos Priežiūros USB Įkrovimas

Savybės:

1. Kišeninis deguonies įpurškimo įtaisas: nano vandens papildymo + aukšto slėgio deguonies įpurškimo + veido valiklis + įsisavinimo skatinimas, daug odos priežiūros, kad jūsų oda drėgna, sklandžiai ir pilni gyvybingumo.

2. 0,3 mm nano-reaktyvinio dulkinimo įleidžia drėgmės ir maistinių medžiagų į odą, greitai ir efektyviai, giliai drėkinantis ir atjauninti odą.

3. 360Kpa aukšto slėgio dragas, skatina odą absorbuoti maistinių medžiagų, veiksmingai stangrina odą, susilpnina smulkias raukšleles, skaistina veido odą ir pagerina nuobodu ir neapdoroti odos.

4. 3 pavaromis, reguliuojama, galite reguliuoti pavaras pagal savo odos būklės ir naudojimo laiką, ir sugeria mityba daugiau vietos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: aliuminio Vietos

Spalva: champagne gold

Dydis: 136*42*42mm

Pakuotės dydis: 183*125*50mm

Įkrovimo įtampa: 5V 1A

Baterijos talpa: 1200mah

Įkrovimo laikas: 3 val.

Pakavimo Sąrašas:

1* host

1* laistytuvas

1* USB Įkrovimo Kabelis

1* Vartotojo Instrukcija Anglų Kalba

Atsargumo priemonės:

①After gavimo priemonė, visiškai įkraukite jį ir tada naudokite jį, įkrovimo indikatoriaus lemputė mirksi, kai mokesčių, ir taip visada, kai visiškai įkrautas.

②The priimančiosios nėra visiškai atsparus vandeniui, prašome jį naudoti labai drėgnoje aplinkoje ilgą laiką arba jį praplauti vandens, kad būtų išvengta vandens žalos plokštę.

③It rekomenduojama valdyti, naudoti kartą per 20 minučių.Po ilgalaikio naudojimo, išjunkite prietaisą laiko vidaus aušinimo daugiau nei 30 minučių.

④When baterijos galia yra maža, įtampa yra per maža, ir rūko, yra mažas, prietaisas turi būti išjungtas iš karto ir mokėti.

⑤Please baterijos įkroviklis griežtai pagal įvesties įtampos reikalavimai.

⑥ Produktai, kurie naudojami purškimo pistoletas turi būti vandens pagrindu produktų (toliau-produktai su didelės koncentracijos ir stiprus nelankstumą reikia skiesti su mineraliniu vandeniu).

⑦After purškimo pistoleto yra prijungtas prie kompiuterio, jei nėra ypatingų aplinkybių, pabandykite sumažinti išardymas, kiek įmanoma, kad būtų išvengta pernelyg daug instaliacijų ir didelių dėvėti sraigtiniai dantų.

⑧Inject šilto vandens arba alkoholio valyti (clean vidinės sienos purškimo pistoletas), prieš naudojimą.

⑨ Po kiekvieno panaudojimo, jis turi būti pilamas į šiltą vandenį valyti jį dar kartą, ir purškiama keletą sekundžių, po purškimo (siekiant išvengti blokavimo ar vandens nuotėkį purškimo pistoletas dėl kondensacijos produktas).

⑩When priemonė yra įjungtas, jeigu priimančioji raktas yra administruojamas per 10 minučių, jis automatiškai išsijungia apsaugos; kai produktas nenaudojamas ilgą laiką, būtinai imti tai kas 6 mėnesius.

Punktas B 7 in1RF&EMSMicro Dabartinės Kėlimo Įrenginys

Savybės:

Tai veido grožio prietaisą, su EMS mikro srovė(Galvaninių jonų), vibracijos šiltas

masažas, raudonos, mėlynos ir oranžinės šviesos, kurios gali suprasti, giliai valanti, geriau rejuvenationand veido kėlimo.

* EMS mikro srovė(Galvaninių jonų): Naudojimo principas mildest impulso srovė anodo andcathode pritraukti, minkština ir išleidimo tepalas ir nešvarumus.

* Vibracijos Priimti fizinės vibracijos, elektros skatinti būdas padidinti elastingumą ir padidinti thecellular medžiagų apykaitą.

* Šiltas Masažas Skatinti absorbcijos odos priežiūros produktai, odos tekstūra ištemptas, saugo odą fullof elastingumą.

* Raudonos Šviesos: 640nm-650nm raudona šviesa giliai į oda, padidina kraujo apytaką diminishwrinkles, sugriežtinti odą ir skatina gamybą, naujų odos ląstelių.

* Mėlynos šviesos Bangos ilgis 415nm turi greitą priešuždegiminį poveikį, mažina riebalų livenesseliminate spuogų bakterijas, pašalinti spuogus ir sraigės, pagerinti riebiai odai.

* Oranžinė šviesa: Bangos ilgis 600nm giliai į odą 1-2mm, veiksmingai gydyti odos raudona dėme relieveswelling, skatinti odelės apykaitą, kad oda balinimas.

Techniniai duomenys:

Galia: 4W

Darbo voltų įtampa: 3.7 V

Medžiaga: plastikas

Spalva: perlų balta, rožinė, violetinė

Baterija: 750mAh

Krovimo laikas: approx. 3 valandos

Dydis: 16.5*5*5.4 cm

Pakavimo sąrašas:

1* Host

1* Naudotojo Vadovas

1* USB Įkrovimo Laidas

1* Įkrovimo Bazės

1* Saugus Žiedas

sku: b79753

Žymos: nano deguonies įpurškimo veido purkštuvas

Įkrovimo laikas 3 Valandos, Maždaug. 3 valandos
Darbo Volt 3.7 V
Punktas A 125406A30
Kilmės Žemyninė Kinija
Maitinimo Šaltinis USB Laidas
Įkrovimo Įtampa 5V 1A
Prekių Kokybės Sertifikavimo FCC
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga Akrilo, Kosmoso Aliuminio, plastikiniai
funkcija Odos Atjauninimas, Odos Mouisture
Punktas B 125406867
Baterijos Talpa 1200mAh
Kilmės Vieta CN
Galia 4W
Baterija 750mAh
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Tipas Nano Purškimo Deguonies Įpurškimo
Pakuotės dydis 183*125*50mm
Prekės Pavadinimas Hailicare
Dydis 136*42*42mm, 16.5*5*5.4cm
Spalva Šampanas Aukso, Juoda, Žalia, Sidabrinė, Pearl Balta

Klientų Q & A

avatar

Tai puiki parduotuvė.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…