E15E Lokys Pakabukas Silikono Formos Rankų darbo, Gyvūnų Formos Nuotraukų Rėmelį, Pelėsių Epoksidinės Dervos Pelėsių, "PASIDARYK pats", "Keychain" Juvelyrikos Priėmimo

0 Reitingai
€2.72 €4.31

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Aukštos kokybės: Pagaminti iš patvaraus silikono medžiaga, lankstūs ir daugkartinio naudojimo.

Lengva Spaudai: lanksti lokys foto rėmelis dervos pelėsių silikono formos pakabukas todėl šie pelėsiai yra lengva išmontuoti, paliekant ne ,paviršių, kuris leidžia už iššokti su šiek tiek stumti nuo dugno,ir ji yra lengva valyti po naudojimo.

"PASIDARYK pats" pakabučiai: skaidrus pelėsių galite lengvai pamatyti, pakeitimų silikonu padengia pakabukas, ir ji yra lengva valdyti ir sumaišykite pakabukas norite.Tai puikus, naudojant jį su ornamentais, galite pridėti karoliukų, cirkonio, blizgučiai, spalvos, džiovintų gėlių, paveikslėlių ar kas nors jums patinka.

Platus Taikymas: pelėsių, gali būti naudojami ne tik todėl, foto rėmelis, ji taip pat gali būti naudojamas kaip keychain pelėsių ar kitų "PASIDARYK pats" projektus.

Geriausia Dovana Pasirinkimas: Šios formos yra puiki dovana sau,šeimos,draugų, ar bet kas mėgsta amatų projektą.Ar jūs galite padaryti savo unikalų Valentino Diena, gimtadienis, Kalėdos dovanas savo šeimai ir draugams.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikono Guma

Dydis: apie 8cm/3.15 cm

Tipas: Didelis Pilvas Lokys/Bear Care/2vnt

Komplektą Sudaro:

1x Didelis Pilvas Lokys Foto Rėmelis Dervos Sluoksnį

1x Foto Rėmelis Dervos Sluoksnį

2x/Set Dervos Pelėsis

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti. 2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: b78305

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Silikono
Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Pelėsis
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Modelio Numeris E15E2SS313023

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…