Šviesos Prabanga, Keramikos, Marmuro Nuplaukite Nustatyti Muilo Dozatorius Burnos Skalavimo Skystis Taurės Dantų Šepetėlį Turėtojas, Muilo Patiekalas Tualeto Rinkinys Vonios Kambario Aksesuarai

2 Reitingai
€10.47 €20.95

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šviesos Prabanga, Keramikos, Marmuro Nuplaukite Nustatyti Muilo Dozatorius Burnos Skalavimo Skystis Taurės Dantų Šepetėlį Turėtojas, Muilo Patiekalas Tualeto Rinkinys Vonios Kambario Aksesuarai

Produkto Informacija

Lygus, apvalus ir patogu laikyti, keramikos burnos skalavimo skystis taurės sveria vidutiniškai, telpa į delną ir būtų lengva laikyti.

Dantų šepetėliai yra saugomi tvarkingai, palaikymo darbalaukio tvarkinga ir 2+1 skyles yra gražiai suprojektuota.Dantų šepetėliai gali būti pateikti tvarkingai ir dantų pasta taip pat gali būti tiekiama.

Muilo patiekalas yra įgaubtas dizainas ir muilas nėra lengva skaidrių, apačioje yra neslidus ir kvėpuojantis.

Chromuotas ABS siurblio galvos, paspaudus vadovas priima chromuotas ABS siurblio galvutė, kurie paspaudžia į didelį plotą, ir skylė yra mažėjimo, kuris yra patogus.

sku: b7273

funkcija 5 Vonios kambarys tualetinių reikmenų rinkinys
funkcija 9 Anti-slydimo ir kvėpuojantis apačioje
Prekės Pavadinimas DEUAMO
Kilmės Žemyninė Kinija
funkcija 7 lygus ir apvalus
funkcija 1 Dantų Šepetėlį Turėtojas
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Yra Protingas Prietaisas No
funkcija 6 keramika
Modelio Numeris Vonios Kambario Aksesuarai
3 funkcija Muilas Patiekalas
funkcija 8 Patogi Rankena
funkcija 10 Chromuotas ABS siurblio galva
2 funkcija LOSJONAS BUTELIS
Medžiaga Keramikos
4 funkcija Vonios Kambario Aksesuarai

Klientų Q & A

avatar

Užsakymo atvyko greitai, prieš numatytą datą. Visiškai atitinka aprašymą ir nuotraukas. Nuotraukos neparodė, kad viršutinė dalis buvo nuimamas ir pagaminti iš plastiko, įdėta į viršų, stiklo. Aš norėjau tokio stiklo dantų šepetėliai ir dabar aš pradėjau jį naudoti. Labai gerai supakuoti į daug sluoksnių minkštos pakavimo medžiagos-nenutraukė nepaisant mėta kartono dėžutė. Į "Ashan" panašus produktas yra pigiau, nei net su 50% nuolaida AliExpress, bet man reikia su muilu patiekalas tam tikrą formą.

avatar

Užsakymo atvyko greitai, prieš numatytą datą. Visiškai atitinka aprašymą ir nuotraukas. Foto nerodo, kad yra 2 skyles apačioje muilo patiekalas, viduje yra tuščiaviduriai, todėl muilas patiekalas nėra sunkus. Aš norėjau tik toks patiekalas muilo ir dabar aš pradėjau jį naudoti. Labai gerai supakuoti į daug sluoksnių minkštos pakavimo medžiagos-nenutraukė nepaisant mėta kartono dėžutė. Į "Ashan" panašus produktas yra pigiau, nei net su 50% nuolaida AliExpress, bet man reikia tik šią formą muilo patiekalas.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…