Gėlių Vonios Kambarys Kilimas Super Absorbentas Vonios Kilimėlis, Dėl Slydimo Dušo Kilimas Minkšta Atminties Putų Virtuvės Grindys Kiliminė Danga, Grindų Kilimas Namų Reikmenys

0 Reitingai
€80.85 €161.71

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Pasirinkta Medžiaga: Gėlių vonios kilimėliai yra pagaminti iš tvirtos ir itin smulkių skaidulų ir latekso pagrindo, kuris yra minkštas, non-stick, daugkartinio naudojimo, karščiui atsparūs, ir skalbti, ir jie gali būti naudojami pakartotinai.

2 .Greitai Sugeria Vandenį: Rose vonios kilimėlis gali greitai abs orb ir sausą vandenį nuo grindų.Mat bus įsiteikti bet likusių vandens iš šlepetė, palaikymo grindų sausas ir tvarkingas.

3. Anti-Slydimo Dizainas: Gėlių vonios kilimėliai yra apačioje, priešslydžio sistema, projektavimas, veiksmingai fiksuotojo kilimėlis su gera koja jausmas, siekiant užkirsti kelią kilimėlis id ling slysti, ir apsaugoti mat nuo dilimo!

4. Lengva Plauti: Rožių kilimas bus purvinas po naudojimo, bet tiesiog naudokite muilą ir vandenį nuplaukite jį.Tik plauti kartą per dvi savait s arba ilgą laiką .

5. Platus Naudojimas: Gėlių kilimas gali būti naudojama namų dekoro, patalpų priekiniai sveiki motina ir virtuvės kilimų, grindų kilimėlis, miegamojo, galinės durys, skalbimo kambarys, gyvenamasis kambarys ir garažas.

Aprašymai: Tai padeda sumažinti grindų žalą spatter ir aliejaus dėmes.Jis džiūsta greičiau nei įprasti kilimėliai.Jis gali greitai sugerti vandens dėmes, naftos dėmes, išlaikyti grindis švarias ir sausas.

Techniniai duomenys:

1. Medžiaga: Ultra-fine ultra-minkštas pluošto + aplinkos apsaugos latekso pagrindo

2. Spalva: Žalia, rožinė, mėlyna Dydis: 40*60 cm / 15.75x23.62in

Produktų Sąrašas : Gėlių Vonios Kilimėlio * 1

sku: b6939

Technics Mašina Padarė
Funkcija Eco-Friendly
Stilius Modernus Stilius
modelis Spausdinti
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Medvilnės
Prašymas VONIOS kambarys
Modelio Numeris Gėlių Kilimas Vonios Kambarys

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…