Kempingas Lovelė, Ultralight Lankstymo Turistinius Lovelė, 60-Antrą Lengvai Set-Up, Palaiko 330lbs, Nešiojamų Kempingas Lova Suaugusiems Cam

0 Reitingai
€612.07 €794.90

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[???????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????] GreenWild lovelė rėmelio pagamintas iš orlaivių klasės aliuminio lydinys 7075, kuri yra 67% stipresnė, nei įprasta, aliuminio lydinio.Mūsų kempingas lovelė turi iš viso 5 remti kojos, kuri gali suteikti daugiau pagalbos, nei 3 kojos".Mūsų turistinius lovelė galite lengvai parama 330 svarų, išlaikant lova butas prevencijai ir nuskendo.

[???????????????? ???????? ???????????? ???????? & ???????????????? ????????????????] Įsteigti savo stovyklavimo lovelė yra vėjas.Paprasčiausiai įdėkite 2 ilgai paramos lenkai į 2 rankovės lovelė lapo ir užrakinti 5 remti kojas.Smūgio-laido vamzdelis leis kurti ir atsižvelgiant žemyn daug paprasta.Per 60 sekundžių, jūs galite nustatyti savo lovelė aukštyn ir komfortą.Mažiau laiko įdiegti, daugiau laiko .

[???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????] ultralight lovelė funkcijų, kvėpuojantis ir plyšimui atsparaus 300D Oksfordo audinio vaikiška lovelė lapas.Sulankstoma lovelė yra 5.9" aukšto, blokuoja drėgmės ir šalčio naktį, mažinant šilumos nuostolius, panaikinti diskomfortą, miega ant nelygaus pagrindo.Audinys taip pat yra anti-static, kuri sunku oro ir žemės dulkių laikytis lovelė.

[???????????????????????????????????????? & ????????????????????????????????] Mūsų kempingas, nakvynė sveria tik 4.8 svarų, todėl galite lengvai atlikti GreenWild miega lovelė tik su viena ranka.Kai nenaudojate, galite laikyti jį nešioti maišelį su kompaktiškas dydis 21" x 6.3".Galite dirželis jį už jūsų kuprinė, arba įdėti jį į savo automobilį, sunkvežimis, ar RV.Pradėti šviesos keliauti dabar, ir atsisveikinti su antsvoriu įrankių.

[???????????????????????????????????????????? ???????????????????????? ????????????????????????] Anti-slydimo stabilizatoriai ant kojos padėti išlaikyti lovelė plokščia ir stabili, nelygiu paviršiumi.Kas daugiau, kai jums pereiti į cot cot nebus, kad erzina triukšmas, suteikti jums ir jus supantiems žmonėms su geresne miego kokybe.Lengvas kempingas lovelė yra puikus, žygiai, stovyklavimas, turistinius, paplūdimys, namų ir biuro reikmėms.

sku: b67648

Spalva Smėlio spalvos
ASIN B087RDCZ9C
Prekės Pavadinimas Nėra
Svoris 4.85 Pounds
Prekės Matmenys Ilgis X Plotis X Aukštis 74.8 x 25.59 x 5.91 cm
Surinkti Aukštis 5.9 Cm
Surinkti Ilgis 74.8 cm
Surinkti Plotis 25.59 cm
Prekės modelio numeris NH20JJ001
Data Pirmą Liepos 28, 2020 m.
Gaminio Matmenys 74.8 x 25.59 x 5.91 cm
Kilmės Žemyninė Kinija
Kambario Tipas Buveinė
Prekės Svoris 2.24 pounds
Produktų Priežiūros Instrukcijas Nuvalykite Sausu Skudurėliu

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…