Q9QD Kvėpuojantis Motociklų Pirštines, Apsauginius Motociklą Pirštines naudojamas Vyrų ir Moterų

0 Reitingai
€41.29 €82.59

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

OOTDTY

Jojimo su pasitikėjimu ir stilių, dėvėti jie visi-sezono kvėpuojantis anglies pluošto motociklo pirštines, sukurta siekiant suteikti maximumprotection nuo smūgių ir dilimui.

Ramu ant savo motociklo nuotykius ištisus metus su tai universalus anglies pluošto pirštines, kad pasiūlyti išskirtines vėdinimą ir oro srovėms.

Sukonstruotas pagal aukštos kokybės anglies pluošto medžiagų, šių motociklų pirštinės, teikti aukštos kokybės, patvarumo ir atsparumo užtikrinti ilgalaikį atlikti.

Patirties saugios važiuojant šlapia danga ir sustiprintos kontrolės, o žirgais, ačiū, kad projekto šių anglies pluošto motociklo pirštines, teikti optimalhandling įvairiomis oro sąlygomis.

Nesvarbu, ar esate kruizas atidaryti keliai, arba spręsti sudėtingas trasos, šių anglies pluošto pirštinės yra puikus pasirinkimas bet motociklo entuziastai ieško reliableprotection ir komfortas ištisus metus.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: avikailis

Komplektą Sudaro:

1xMotorcycles Pirštinės

Pastaba:

Prašome leisti nuo 1 iki 3cm paklaida dėl vadovo matavimo, prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą,

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

sku: b55922

Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Oda
CN Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…