Sukasi Maisto Kibiras 6-Tinklelis Grūdų Sukasi Kibirą Dulkėms Virtuvės Countertop Stalo Įrankių Spintelės, Spintos, Countertops, Sojų

0 Reitingai
€35.36 €70.72

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Besisukančio Tinklelio Ryžių Kibirą priima unikalaus dizaino, jūs galite lengvai patikrinti, likusi suma ryžių su mygtuko paspaudimu.Tai ne tik patogu laikyti, bet sukasi tinklelis taip pat užtikrina šviežumo ir apsaugo nuo broko.Jis tinka virtuvėje, sandėliavimo.

Specifikacija:

Medžiaga: PP+PET

Spalva: balta, žalia, pilka

Dydis: apie 26.5*25.5*25.7 cm/10.4*9.8*10.1 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Besisukančio Tinklelio Ryžių Kibiras

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.1. Gerai Padarė: Mūsų Besisukančio Tinklelio Ryžių Kibiras, pagamintas iš PP+PET medžiaga, užtikrinant saugos ir sveikatos jūsų šeimai.Sandariai uždarytas bei nepralaidi vandeniui dizainas apsaugo nuo užteršimo, o sukasi 360 ir nuimamas dangtelis suteikia patogumo.

2.Permatomas Dizainas: Mūsų kibirą leidžia greitai patikrinti likusių grūdų, dėl savo skaidraus ir nuimama pertvara.Kameros dizainas taip pat leidžia lengviau valyti.

3.Lengva laikyti: Paprasta Laikyti sorų, sojų pupelių, mung pupelės, raudonos pupelės, juoda ryžiai, kukurūzai, ir daugiau šio segmento.Su savo universalus dizainas, mūsų ryžių kibirą suteikia puikus sprendimas organizuoti savo virtuvės saugojimo.

4.Lengva Naudoti: ryžių kibiras yra viena-paspauskite mygtuką ir lengva naudoti mechanizmus, lengvai paspaudus grūdai dėmesį, kad tai vėjas, siekiant užkirsti kelią atliekų.

5.Plačiai Taikomas: Įdėkite šį ryžių kibirą spintelės, spintos, stalo įrankių lentyna, countertops, spintos, ir net šaldytuvų optimizuoti savo turimą erdvę.

sku: b49894

Medžiaga plastikiniai
Stilius Modernus Stilius
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…