Už Miyoo Mini Plus Black Atveju 3.5 Colių Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės, Nešiojamas Mini Krepšys RG35XX Kelionių lagaminas Saugojimo Krepšiai

0 Reitingai
€4.22 €7.03

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

EVA Žaidimų Konsolės korpusas atsparus Vandeniui Daugiafunkcinis Organizatorius dilimui atsparus smūgiams, Su Virvelę už Miyoo Mini/RG35XX

Ypatybė:

1. Tinka Dizainas: saugojimo atveju yra specialiai suprojektuoti, kad tilptų už Miyoo Mini/Miyoo Mini+/RG35XX handheld žaidimų konsoles.

2. Patvarios EVA Medžiagos: Pagaminta iš atsparus smūgiams, dulkėms ir vandeniui EVA medžiagos, tai saugojimo atveju yra pastatytas paskutinis.Tai reiškia, kad jūsų prietaisas bus apsaugoti nuo lašai, poveikis, išsiliejimas, ir kitų pavojų, kuriuos gali sukelti žalą.

3. Visapusiška Apsauga: jei veiksmingai apsaugo jūsų prietaisą nuo įbrėžimų, smūgių, dulkių ir pažeidimų.Nesvarbu, ar jūs keliaujate, vykimo į darbą, arba tiesiog laikyti savo prietaiso namuose, šiuo atveju bus saugu ir patikima.

4. Interjero Akių Kišenės: interjero akių kišenės laikykite savo prietaisą saugiai vietą, o taip pat teikti vietos kabeliai ir pagalbiniai reikmenys.Šios kišenės gali taip pat būti naudojamas saugoti laidų, kroviklių ir kitų priedų, todėl ji lengvai išlaikyti viskas organizuota ir vienoje vietoje.

5. Nešiojamų ir Patogus: Lengvas ir lengvai atlikti, tai futliaro ateina su kabo virvė, kuri leidžia jums pridėti jį prie jūsų kuprinė patogiai laikyti.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tinka: už Miyoo mini/Miyoo mini+/RG35XX delninis žaidimų konsolės

Spalva: Juoda

Medžiaga: EVA

Produkto svoris: 89g

Gaminio dydis: Apie 145x110x40mm/5.70x4.33x1.57inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Saugojimo Krepšys (išskyrus žaidimų konsolės)

sku: b45543

Žymos: Byla

Modelio Numeris Žaidimų Konsolės Laikymo Maišelis
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas ALLOYSEED
Suderinamos Prekės/Modelis Mobiliuoju Prietaisu

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…