Daugiafunkcinis Anti-uodų Šepetys " Pet Plaukų Lipdukai Teptuku Dvejopo naudojimo Namų ūkio Sausas Valymas, Dulkių Valymas, Langų Šlapios L9R9

0 Reitingai
€1.47 €2.34

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašykite:

Produkto pavadinimas: Stiklo valymo šepetys

Gaminio dydis: 44*18cm/17.32*7.08 colių

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga:PP

Produkto savybės:

1. Veiksmingas naminių Gyvūnėlių Plaukų Valiklis: Šį multi-funkcinis valymo šepetys skirtas be vargo pašalinti naminių gyvūnų plaukus nuo įvairių paviršių, pvz., durų, langų, skydai, ir net tinkleliai nuo uodų.Atsisveikinti su užsispyręs naminių gyvūnėlių plaukus, kurie, atrodo, neįmanoma atsikratyti.

2.Universali Valymo Priemonė: Ne tik šis šepetys puikiai tinka pašalinti naminių gyvūnėlių plaukų, tačiau ji taip pat dvigubinamas kaip langas, ekranas, ir stiklo valiklis.Minkšti šereliai efektyviai gaudyklė, dulkių ir purvo, palikti savo "windows" ir ekranai putojantis švarus.

3.Lengva Naudoti: valymo šepetys yra skirtas patogią rankeną, kuri suteikia tvirtą sukibimą, leidžia lengvai manevruoti ir švarus sunkiai prieinamose vietose.Kompaktiškas dydis leidžia jį patogu laikyti ir nešiotis.

4.Patvarus ir ilgaamžis: gaminamas iš aukštos kokybės medžiagų, valymo šepetys yra pastatytas, kad atlaikytų vartoti reguliariai.Tvirtas konstrukcija užtikrina, kad jis nebus lengvai sulaužyti arba prarasti savo efektyvumą per tam tikrą laiką.

5.Laiko taupymas ir Efektyvus: Su šį multi-funkcinis valymo šepetys, galite sutaupyti laiko ir pastangų kovoti su kelių valymo darbus naudojant tik vieną įrankį.Ar tai pašalinti naminių plaukų ar valyti langus, ekranus, ar tinkleliai nuo uodų, šis šepetėlis padeda jums gauti darbą padaryti greitai ir efektyviai.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, galite nedvejodami susisiekite su manimi,mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1pc Stiklo valymo šepetys

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Yra tiek daug naudingų ir pigios prekės mūsų parduotuvėje.Have a nice day!

sku: b42221

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga plastikiniai
Naudojimas Namų Valymo
Stilius Scourer
Tipas Kita
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…