Naujas Animacijos Hairband Cosplay Elastinga Lankelis Saldus Plaukų Aksesuarai Dovanos, Kad Ausies Pliušinis Apdangalai, Plaukų Plauti Mielas Hoopas Z0S0

0 Reitingai
€1.66 €3.20

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Aprašymas

Spalva kaip nuotraukoje

Medžiaga: pliušas

Svoris: 50g

Dydis: reguliuojamas elastinga

1. Mielas animacinių filmų dizainas: šį naują animacinių filmų hairband yra skirta mielas animacinių filmų modelis, pridurdamas jausmą childishness ir žaismingumo.Ar jums nešioti jį su savo kasdieniame suknelė ar cosplay žiūrėk, ji bus pridėti energingas ir įdomus atrodo, kad jūsų šukuosena.

2.MINKŠTAS PLIUŠINIS MEDŽIAGA-hairband yra pagamintas iš minkštos pliušinis medžiagos, kuri yra patogi ir nesukels nepatogumų jūsų galvos odos ir plaukų.

3.ELASTINGA HAIRBAND DIZAINAS: plaukų juosta priima elastinga dizainas, kuris yra tinkamas žmonėms, turintiems įvairių galvos perimetras, ir gali tvirtai nustatyti savo plaukų kryptis, nėra lengva atpalaiduokite.Nesvarbu, ar esate pririšti jūsų plaukai surišti į uodegą, kasytės savo plaukų, arba sukurti kitą šukuosena, ji gali suteikti jums tvirtą paramą ir patogus nešioti patirtis.

4.KELIS KARTUS TAIKOMA): Šis plaukų juosta tinka daug kartų, pvz., šalys, prom, cosplay renginiai ir pan.Tai gali būti paryškinti savo išvaizdą.Tai gali būti paryškinti savo išvaizdą, kad jums išsiskirti iš minios ir parodyti savo asmenybę ir mados skonį.

Perspėjimai

1.Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekranas įvairių spalvų, tikroji spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos žemiau.

2.Jei manote, kad dydis nėra gera pasirinkti, jūs visada galite kreiptis į mane, mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, tačiau tai yra tik jūsų nuoroda.

3.Mes galime priimti užsakymus su sumaišyti straipsniai, spalvų ir dydžių.

Šiame produkte yra

1pc plaukų juostos

ar 1pc plaukų juosta

sveiki, vaikinai, ačiū, kad lankotės mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .Have a nice day!

sku: b36784

Stilius Mados
Taikoma Scena Šalis
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Animacinių filmų
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija Daugiafunkcį
Kilmės Vieta Kinija (Žemyninė)
Medžiaga Kita
Lytis Unisex
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Tipas Kaspinai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…