Klausos Skaitmeninė Aukštos Kokybės Nešiojamas Įkraunamas Klausytis Prietaiso Kurtumas Vyresnio amžiaus Ausies Garso Stiprintuvas TWS Kurčiųjų Pristatymas

0 Reitingai
€183.55 €409.91

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašykite:

1. Lengvas valdymas: Vieno paspaudimo operacija.Jį galima dėvėti ir ir tada įjungtas išvengti screaming.

2. Įkrovimo atveju įkrovimas: Į TWS klausos su įkrovimo kamera taupo jūsų problemų dažnai perkant monetos baterijas.Taip pat galite naudoti ir įkrovimo atveju

3. Ausinių išvaizda: Ji atrodo taip pat, kaip įprastos "bluetooth" earhones.

4. Kai naudojama kartu su belaidžio įkrovimo bay, klausos aparatas gali trukti iki 48-72 valandas.

5. Pelnas diapazonas tinka daugumai žmonių, sergančių vidutinio sunkumo klausos praradimas, ir gali būti naudojamas vidutinio amžiaus, pagyvenusiems asmenims.

6.Skaitmeninis chip Aiškiau garso stiprinimo, gera garso apdorojimo ir garso didinimo.

Produkto parametrai:

Piko 0SPL 90(dB SPL): ≤105dB+3dB

HAF OSPL 90(dB SPL): 102dB士4dB

Piko Pelnas (dB): 35dB

Dažnių diapazonas (Hz): 300-3500Hz

Lygiavertės įėjimo triukšmas (dB): 27dB

Įtampa: D. C. 3.7 V

Srovė: ≤2mA

Patarimai:

Būdų, kaip išvengti švilpimas/triukšmas:

1. Kai galia yra didelis (pagausinti garsas yra didelis), tai labiau tikėtina, kad gaminti kauksmas.Todėl, palaipsniui didėja boso garsas gali veiksmingai užkirsti kauksmas.

2. Kai ausies kanalas yra visiškai uždara, nėra švilpimas, garsus.Taigi, po valymo ausies kanalą, įdėti į klausos, bandymo ausų kištukus nuo didelių iki mažų, rasti tinkamiausią ausų, ir užtikrinti, kad nėra oro nutekėjimo.

3. Po klausos patenka į ausies kanalą, rekomenduojama stumti klausos pirštais ir palaikykite 1-2 sekundes, tada atleiskite jį visiškai išplėsti, ausines.

4. Reaktoriaus stabdymo valstybės įdėkite pagalba į ausį.Įsitikinkite, kad ausinių visiškai užpildo ausies.Tada įjunkite įjungimo mygtuką ir lėtai padidinti iki reikiamo tūrio.

5. Vartotojai, kurie dar nėra girdėję garsą, ilgą laiką gali sukelti klausos praradimą dėl ilgalaikio nesugebėjimas išgirsti garso, todėl klausa pagalbos vis dar negali išgirsti garsą.Prašome atkakliai, ir toliau skatinti augimą klausos nervus, ir jūs išgirsite, po kurio laiko.Jei nesate tikri, ar jūsų klausos veikia tinkamai, galite išbandyti produktą asmeniui su normalios klausos.

6. Prašome atkreipti dėmesį, kad valymo ausies kanalą ir išlaikyti ausų valyti.

Be to, Jei jūs nežinote, kaip jį naudoti, arba jei yra problema su jūsų klausos, prašome neskubėkite palikti neigiamą peržiūros ir susisiekite su mumis.Mes profesinės prekybos vadovus.Ačiū.

sku: b35490

Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas XceeFit

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…