230ml Putos Plaukų Dažai, Šampūnas, Augalų Burbulas Dažai, Šampūnas, Augalų Pagrindu Momentinis Plaukų Spalva, Šampūnas, Plaukų Spalva, Dažų Šampūnas

0 Reitingai
€4.42 €6.31

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1、Švelnus ir Ne-Dirgina: Šio šampūno sudėtyje yra natūralių augalų ekstraktų, kurie suteikia esminių maistinių medžiagų, kad jūsų plaukai, tuo pačiu jis energingas burbulas dažų poveikio.Jis yra švelnus ir ne dirgina, saugus naudoti ir negalės jūsų plaukus.

2、Pakeisti Savo Išvaizdą Ir Stilių: Augalų Burbulas Dažų Šampūnas leidžia dažų savo plaukų black tik plauti, nepažeidus plaukus ar galvos odą.Tai 3-in-1 plaukų spalva produktas, kuris yra prieinama ir paprasta naudoti.

3、Lengvai ir Greitai, Plaukų Dažai: Tiesiog taikyti tai augalinės burbulas plaukų dažų, kaip ir įprasti šampūnai ir nuplaukite po 10 minučių.Jūs gausite nedelsiant ir natūraliai atrodančias spalvų kaita, be kenkia jūsų plaukams.

4、Lengva Naudotis: Tiesiog taikyti augalų burbulas dažų šampūno į plaukus, dėvėti pirštines ir masažas 5-10 minučių.Ne dubenį ar teptuku reikia.Nuplaukite ir mėgautis savo naują plaukų spalvą.

5、Plačiai Naudojamas: Augalų Burbulas Dažų Šampūnas yra švelnus ir natūralus būdas pridėti ryškių spalvų, kad jūsų plaukai.Jis tinka visiems plaukų tipams ir tekstūrų, ar jūs turite storio, švelniavilnių arba normalus tankis, plaukai arba tiesūs arba garbanoti plaukai tekstūros.

Specifikacija : Pavadinimas: Putos Plaukų Dažai, Šampūnas

Pakavimo Sąrašas: 1pcs*Putos Plaukų Dažai, Šampūnas

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

sku: b34474

Gamybos Licencijos plaukų kremas
Kilmės Žemyninė Kinija
Kiekis 1
NET WT 230ML
Modelio Numeris Putos Plaukų Dažai, Šampūnas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…