Akrilo Telefono Stovas Akrilo Aišku Tablet Stand Knygos Savininko Nešiojama Kolonėlė Telefono Stovas, Sulankstomas Live Transliacijos Skaityti

0 Reitingai
€4.58 €10.18

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Akrilo Knygų Stendas yra puikus sprendimas on-the-go " svarstymas.Pagamintas iš tvirtos akrilo medžiagos, jis lengvai telpa krepšyje ar kišenėje.Neslidžios gumos padas turi jį saugiai vieta ir kampas ir aukštis gali būti pakoreguota, kad atitiktų jūsų poreikius.Skaityti komfortą, kur jums eiti su šis universalus stovas.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Svoris: Apie 218g

Dydis: (vidut.)15.8*12.6*4.5 cm/6.22*4.96*1.77 cm

Šiltas pastaba:

Svoris šis dydis yra matuojamas rankiniu būdu, ir yra šiek tiek nukrypimas nuo faktinių.

Pakavimo Sąrašas:

Akrilo Planšetinio Kompiuterio Stovas*1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Tvirtas ir Patvarus: Būti nerimauti nemokamai su mūsų akrilo planšetinio kompiuterio stovas, kuris suteikia patvarus ir stabilus paramos, skirtų jūsų prietaisui.Aukštos kokybės medžiagos užtikrina puikią skaidrumas ir apsauga nuo nelaimingų atsitikimų lapeliai arba žala, kad būtų patikima galimybė telefonai ir tablečių.

2.Nešiojamų ir Patogu: Mūsų Akrilo Tablet Stand yra jūsų idealus lauko sprendimas.Jo sulankstoma konstrukcija leidžia jį lengvas ir lengvai atlikti, montavimo patogiai krepšyje ar kišenėje.Tiesiog skleistis ir vieta jūsų tabletė, ant stovo, be vargo.

3.Anti-Slydimo Dizainas: akrilo tablet stand gali pasigirti anti-slydimo dizainas, užtikrinti savo prietaiso vieta.Jos neslidžios gumos padas apsaugo nuo nepageidaujamo judėjimo ar vartosi, užtikrinant saugesnį vartotojo patirtį.

4.Kelių Tikslų: Padidinti jūsų prietaiso patirties su šia akrilo planšetinio kompiuterio stovą, kuris gali pasigirti reguliuojamas darbalaukio pasukimo dizaino telefonai ir tablečių.Jo sulankstoma konstrukcija leidžia jį patogu laikyti ir nešiotis, o kampas ir aukštis, patikslinimus pasiūlyti patogų žiūrėjimo kampą.Naudoti ją vaizdo skambučiams, svarstymą, ar puikūs savo mėgstamus rodo.

5.Platus naudojimas: Šis akrilo tablet stendas gali turėti savo planšetinį kompiuterį saugiai ir leidžia mėgautis laisvų rankų vaizdo skambučius, skaityti, ir žiūrėti vaizdo įrašus.Ji turi patogų žiūrėjimo patirtį, kuri prisitaiko prie jūsų pageidaujamą kampą.

sku: b33792

Prekės Pavadinimas tmddotda
Medžiaga plastikiniai
Modelio Numeris Akrilo Planšetinio Kompiuterio Stovas
Kilmės Žemyninė Kinija
Pakuotė Taip

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…