LSYX Giliai V-Kaklo, Rankovių Nėrinių Backless Undinė Vestuvių Suknelė, Elegantiška Berankovė Teismas Traukinio Nuotakos Suknelė pagal Užsakymą

0 Reitingai
€102.63 €153.18

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Klausimai ir Atsakymai:

Q: Kiek tai užtruks, pritaikyti suknelę?Jei man reikia šį elementą su rush,ką aš turėčiau daryti?A: Mes paprastai reikia apie 8-12 darbo dienas baigti individualų suknelė, šiuo atveju, jums reikia pasirinkti greitas pristatymas, pavyzdžiui, DHL /UPS/Fedex, kad bus greičiau nei Biodrogamd.lt Standartinis Pristatymas.

Q: Apie grįžimą?A: Mes priimti deklaracijas ir jums reikės mokėti už grąžinimas prekių savikaina sau.Tačiau, pasirinktinis dydis ir stilius negali būti grąžintas, nes jie negali būti perparduotas.Prašome užtikrinti, kad suknelė nėra pažeistas, o ne dėvėti (išskyrus bando), o ne plauti.Mes grąžinsime jums pinigus po to, kai mes gavome suknelė ir patikrino

Q: Ar jūs sutinkate pritaikymas savo reikmėms?A: Mes priimti individualų dydžių, spalvų ir stilių.Susisiekite su mumis!Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-3 cm.

Produkto Rodo

Skirtumas tarp baltos ir dramblio kaulo

Dydžių Lentelė

1.Dydis ir spalva yra labai svarbus aprangos,taigi, kai galite pasirinkti spalvą ir dydį, prašome patikrinti mūsų spalvų paletę ir dydžio diagramos,becase dydis gal šviečia įvairių su jūsų šalyje.

2.Jei norite užsakymą pagaminti suknelę,prašome palikti mums žinutę apie savo išsamią dydžio krūtinė___,juosmens___,klubų___,tuščiavidurio grindų be batų___,Aukšti Kulniukai ___cm, ir įvertinti save kaip mūsų matavimo instrukcija žemiau.

3. Jei turite kokių klausimų prieš ar po nusipirkti suknelę, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes jums patenkintas paslauga.

Priemonė Instrukcijos

Jei norite custom size,prašome pasirinkti bet kokio dydžio užsakymą, tai tik mokėjimo, ir tada siųsti man savo matavimai, įskaitant:

krūtinė A)

juosmens(B)

klubai(C)

peties iki grindų, be batų(D)

aukštis(E)

rankovės ilgis(F)

Armhole G)

rankos apimtis (H)

riešo apimtis(I)

petys į petį

kulniukai

PASTABA:

1. Prašome pasirinkti dydį pagal mūsų dydžio diagramos, prieš prekybos, nes dydis gali būti šiek tiek skirtingas kiekvienoje šalyje.

2. Prašome leisti mums 2-4cm klaida dėl rankinis matavimas.

3.Jei norite atšaukti užsakymą : mes priimame, visa grąžinamoji išmoka per 24 valandas po to, kai užsakymo pateikimo;

4.Jei turite kokių nors problemų, gavęs prekes, prašome suteikti mums galimybę fiksuoto jį prieš palikti neigiamą atsiliepimą, ar pradėti ginčo.

5.Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mūsų verslo plėtra, todėl mes nuoširdžiai tikimės, kad jums palikti teigiamą atsiliepimą ir gražių nuotraukų, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

sku: b33262

Kilmės Vieta Kinija
Nėščioms Moterims, No
Built-in Liemenėlė Taip
Rankovės Stilius Rankovių
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Mados Elementas Backless
Traukinys Teismas Traukinys
Elemento Tipas Vestuvių Suknelės
Stilius Kita
Modelio Numeris z00234
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Tikrasis Vaizdai No
Siluetas Mermaid/Trimitas
Atgal Dizainu Backless
Talėja Fiziniai Veiksniai
CN Jiangsu
Vestuvinė Suknelė Audinys Nėriniai
Iškirpte V-kaklo
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…