Detoksikuoti, mesti svorį, deginti riebalus, sumažinti pilvo riebalų, detoksikuoti riebalų, atsispirti riebalų, ir išlaikyti sveiką moterims

2 Reitingai
€0.71 €1.44

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tipas: lieknėjimo arbata

Ingredientai: lotus lapų, vaškas moliūgas, cassia sėklos, gudobelės, dvivietis, raudona rožė, kiaulpienių lapų, dilgėlių lapai, citrinžolė, žalią medį.

Tikslinė grupė: paprastas nutukimas, vidurių užkietėjimas, vidutinio amžiaus ir pagyvenę žmonės

Komplektą sudaro: 10-40 mažas pakuotes

Tinkamumo laikas: 2 metai

Laikymo būdą: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, prašome antspaudas jį.

Kaip naudoti:

Vienas mažas maišelis metu.Gėrimas mažas maišelis į baltą maišelį per dieną, ir mažą maišelį juoda maišą, naktį.Tiesiog mirkymas mažas maišelis puodelio verdančio vandens, 2-3 minutes.Nedidelį maišelį galite laikyti 2-3 puodelius vandens.Mes manome, kad jis tinkamiausias gerti prieš pusryčius ir vakarienę.

Laikymo būdą: laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, prašome antspaudas jį.

Produkto savybės:

1. Šis produktas padeda organizmui skatinti medžiagų apykaitą, skatina tinkamą virškinimą ir padeda optimizuoti virškinimo trakto.

2. Ingredientai šis produktas yra skirtas skatinti organizmo gebėjimą kovoti su riebalų perteklių, stimuliuoja kraujotaką ir suteikia reikalingų antioksidantų, vitaminų ir mineralų.

3. Detoksikuoti, švarus ir skatinti medžiagų apykaitą - mūsų 40 dienų detoksikacijos padeda jūsų organizmui valyti ir išvalyti toksinus ir atliekas; Pagerinti savo metabolizmą ir energijos lygį, padeda pašalinti vandens perteklių, mažina stresą, ir skonis puikus.

4. Geriau valymo būdas - mūsų mišinio neapima gamtinių vidurius Senna.Šis produktas švelniai detoksikuoja ir palaiko teigiamą bakterijų žarnyną; Padeda organizmui pasiekti medžiagų apykaitos procesus, optimizuoti efektyvi.

sku: b32620

Žymos: detoksikuoti numesti svorio, sveikatos maisto(vitaminai ir papildai)

Mokestis Vienetas Krepšiai
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Naudojimas Ir Dozės Vieną arbatos maišelį metu
Tinkamumo Laikas 2 metai
Ingredientai Arbata
Prekės Pavadinimas Rzewa
Lytis Unisex
Produkto Specifikacija arbatos maišelis
Gamintojas balincer
Pakuotė Maišelis Pakuotės
Kilmės EG(Kilmės)
Pagaminimo data naujausios
Svoris 0.04
Platintojas (Importuotojas) Rzewa

Klientų Q & A

avatar

Antrasis produktas nusipirkti. Radau, kad tai yra diuretikas ir nusausinti veiksmų. Ši trauktinė padėjo man mano svorio. Žinoma, jūs turite praktikos, fizinės veiklos, reguliariai, kardio ant tuščio skrandžio, ir valgyti subalansuotą mitybą.

avatar

Produktas atitinka foto ir aprašymas. Prireikė labai daug laiko atvykti. Jis yra veiksmingas, jei, žinoma, mes valgome apsaugoti, mes gerti daug vandens ir mes daug pratimų. Aš užsisakiau kitą arbatos maišelį.

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…