Už Renault Pietų Teisė Galinio Rūko Žibinto Reflektorius 265808773R - Greitas Pristatymas Greitas ir patikimas Pristatymas auto dalys

0 Reitingai
€219.47 €438.94

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Teisė Galinio Rūko Žibinto Reflektorius Už Pietų - 265808773R - Greitas Pristatymas

Prašome rašyti į apačią ir patikrinkite, ar jūsų adresas ir telefono numeris išsamiai prieš savo produktą.Jūsų produktas bus pristatymas per 1-3 dienas, bet ne vėliau kaip po krova jūsų užsakymą.

Mes siūlome express pristatymas į visas šalis.Klientams, kurie renkasi "kitų laivybos metodą" parinktį, prieš pažintimis ir papildomai sumokėti, laivybos mokestis greitas pristatymas.

Didmeninė užsakymo

Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų didmeninius užsakymus.Galite pasinaudoti nuolaidų ir kitų pasiūlymų, mes jums siūlome.

Europos šalyse; Po muitų teisės aktuose, Europos Sąjungos šalyse po liepos 1, muitų jūs turite mokėti klientams yra surinkta platforma.Kaip matote jūsų mokėjimo puslapis, priedas-PVM mokestis bus imamas jūsų užsakymą.Tai taikoma visiems jūsų užsakymų iš užsienio.Mes negalime matyti tą patį, ką reikia mokėti, ir tai bus ne susitikti su mumis.Jūs padaryti šio mokėjimo į savo valstybės.

Šalių, išskyrus Europos šalių gali mokėti mokesčius sutarimu nustatytas taisykles ir jų pačių šalyse.Tai yra mokestis, kad jūs mokate už savo šalį, daro už mūsų reakcijos ir žinių.

Kai jūsų produkto renginiai, galite imtis aiškių nuotraukų produkto ir atidarykite ginčų, jei ji yra pažeista arba sugadinta.Mes siūlome grąžinamosios išmokos tokiais atvejais.Mes siūlome grąžinti pinigus, net jei gausite klaidingą elementą.

Jei nėra jokių problemų su produktu, ir jūs norite grįžti produktą po to, kai jūs jį gauti, mes grąžinsime jūsų pinigus.

Jei negalite ateiti labai ilgai, sistema leidžia jums grįžti laiku.Tačiau, jei jūsų našta yra kelyje ir aktyviai atnaujinamas, mes canot grąžinti.Mes prašome, mūsų klientams, būti kantrūs apie tai.

1-2 darbo dienas bus grąžintas į jūsų paskyrą po reformos. .

Ginčų ir kompensavimą,

Jei produktas nepasiekia jums tikrą laiką, produktas yra sugadintas, negerai produkto pristatymo ir cheminės problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Manome, mūsų pasiūlymai jums.

Jei mes ne kairės į problemą, mes padėsime jums atidaryti ginčų grąžinti bet kokiu atveju, jūsų pinigai bus.

Atsiliepimai

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.

Jei esate patenkintas produktu, duok 5 žvaigždės

Tai bus widthen mūsų prekės ženklą.

Jei turite klausimų ir pasiūlymų apie

Produktą, jūs galite susisiekti su mumis 24/7. Mes esame laimingi galėdami padėti jums

Patyręs užsakymą paslaugą.

sku: b323717

Prekės Pavadinimas sportas automobilių
OEM 265808773R
Kilmės TR(Kilmės)

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…