2 in 1 " Groove Valymo Priemonė Durų Lango Rėmo Išpjovos Valymas Teptuku Rankoje Įskilimų Švaresnis Stumdomosios Durys Kelio Valymo Priemonės

0 Reitingai
€10.30 €17.75

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2 in 1 " Groove Valymo Priemonė Durų Lango Rėmo Išpjovos Valymas Teptuku Rankoje Įskilimų Švaresnis Stumdomosios Durys Kelio Valymo Priemonės Aprašymas:

Produkto pavadinimas: langų valymo šepetys

Produkto svoris: 35.6 gramų

Gaminio pakuotės: matinis maišelis

Spalva: oranžinė, geltona, pilka

Gaminio medžiaga: PP šveitimo padas

Produkto specifikacija: 13.5*9*2.5 CM

Techniniai duomenys:

【2-in-1 dizaino】

2-in-1 namų ūkio śmietniczka ir teptuku įrašą kartu lengvai saugojimo ir naudojimo.Lengva valyti į sunkiai prieinamose vietose ir mažų tarpelių/angos.

【Keičiamų teptuku galvos】

Valymo šepetys priima nuimamas sagtis dizaino, kuri yra lengvai valoma, šepetėliu galva yra lengva pakeisti, teptuku yra daugiau higienos, teptuku galima pakabinti ir saugomi, ir valymas yra patogiau.

【aukštos kokybės】

Šios patogios valymo šepetys įrankiai yra pagaminti iš aukštos kokybės PP polipropilenas medžiagos rankena ir šveitimo padas, kuris yra patvarus, lankstus, minkštas ir dėvėti, atsparus vandeniui.Jie gali būti naudojami ilgą laiką.

【Plaunamas ir Daugkartinio naudojimo】

Valymo šepetėlis turi stiprių lankstumo, atsparumo dilimui ir šiluminės deformacijos, ir teptuku galvą galima plauti su aplinkos neteršiančiais vandens ir yra patvarus.

【plačiai naudojami】

Naudokite šiuos įrankius valyti langų angas, žaliuzės, oro kondicionieriams, automobilių ventiliacijos angos, stumdomosios/dušo durų dainos, plytelės linijos, ir daugiau.

Pakuotė:

1x Groove Valymo Priemonė

sku: b3209

Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės Žemyninė Kinija
Tipas Muzikos Instrumentas Šepetys
Modelio Numeris Siauras šepetys
Medžiaga PP
Naudojimas langas
Stilius Ranka

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…