ATOTO 7" Android "Double DIN Automobilio Radijas Su 720P HD Galinio vaizdo Kamera, Wireless CarPlay "Android" Auto GPS USB USB QLED Jutiklinis Ekranas

0 Reitingai
€222.74 €337.48

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

>>> KODĖL VERTA RINKTIS ATOTO ?

1. 100% originalas, 100% nepriklausoma mokslinių tyrimų ir plėtros, 100% originali!

Mes turime profesionalių R&D komanda, puiki kokybė, palankios kainos, ir visą techninę paramą.Į ATOTO R&D komanda yra įsipareigojusi sukurti aukštos kokybės automobilių daugialypės terpės grotuvas, radijo technologija užtikrina automobilio su "smart" technologija patirtis.

2. ATOTO suteikia klientams gyvenime nemokama programinė aparatinė įranga, programinė įranga, vartotojo sąsaja, GPS navigacijos žemėlapių atnaujinimus.Siekiant užtikrinti normalų keičiant savo automobilio vadove, palaiko 26 kalbų, įskaitant rusų, anglų, ispanų, prancūzų ir portugalų!Apima išsamią "kaip", vaizdo ir instrukcijos.

3.-545-dieną garantinis laikotarpis yra pusė metų ilgiau nei tos pačios pramonės šakos!

4.Mes paramos didmeninė kaina ir tiesioginis pardavimas.

AE-A6G2B7PF-X

AE-A6G2B7PF-X Automobilio Radijo Imtuvą - Galingas ir Elegantiškas Vienetas

Produkto Informacija

1. Dual Bluetooth 5.0 (Individualų "Bluetooth" A6 Veiklos Leidžia Pabusti Iki Telefono Balso Asistentas (Siri, Google Asistentas), Per "Bluetooth" Ryšį.)

2. Prisijunkite prie Telefono Hotspot Per 2.4 GHz & 5.0 GHz WiFi

3. A6 Veiklos Serijos Taikoma Faktinė 7-Colių IPS Jutiklinį Ekraną Su 178 ° Visą Matymo Kampas, Kuri Padeda Pagerinti Jūsų Žiūrėjimo Patirtį Didelis ir Saulėtas Srityse.

4. A6 Veiklos Taikomas Toshiba Anksto Stiprintuvo, Kuris Ateina su 4x45 W BTL Max Išėjimo & 4x24W RMS Išėjimo.

5. Ji taip pat Turi Šešis Gestai, Kuris palaiko 2-Finger / 3 Pirštais, Bakstelėkite Ekraną, Kad būtų Įvesti Multi-Užduotis Meniu, arba Pereiti Eq Režimai, Todėl Operacija Lengviau VAŽIUOJANT.

6.A6 PF TURI 9 Preset Eq Režimai su Laiko Koregavimo Funkcija, Ir Ji Palaiko Vaizdo Rezultatų Pogalvių Monitorius Per Rca Video Out Sąsajos

ATOTO multl-tema operacija sąsaja Laisvai pasirinkti ir mėgautis įdomus vairavimo!

Sistemos Kalba

Anglų, vokiečių, prancūzų, italų, ispanų, portugalų, Japonų, rusų, arabų, lenkų, korėjiečių, nyderlandų, Tajų, turkų, ukrainiečių, hebrajų, graikų, vengrų, Indoneziečių, Vietnamiečių ir Kinų.(Pateikiama 26 kalbomis, kitomis kalbomis yra vis dar tobulinama)

3 Funkcijos, skirtos Interneto Prieigos

Wi-Fi (2.4 GHz Ir 5 GHz) "Bluetooth" įrenginio kaip modemo naudojimas ir USB įrenginio kaip modemo naudojimas (dauguma Android automobilio stereo siūlo tik "Wi-Fi" hospot variantas)

ATOTO Automobilio Radijo-suderinamumas su daugiau nei 1000 programėlių

Daugiau Nei 1000 Programėlių iš "Google Play" DĖL Atoto A6 Veiklos rezultatus, ypač Žiniasklaidos / Pramogų Programėlių ir Navigacijos Apps kategorija "automobilių ir transporto priemonės

CarPlay Ir "Android" Auto

CarPlay "iPhone" suderinamumas: Laidinis CarPlay yra suderinamas su "iPhone 5" (arba naujesnės modeliai su iOS 7.1 arba didesnis.Belaidžio CarPlay yra suderinamas su "iPhone 5" (arba naujesnės modeliai su iOS 9.0 arba naujesnė.

"Android" Auto telefono suderinamumas: Wired "Android" Auto yra suderinami su telefonais su "Android" 6.0 ar naujesnė.Belaidžio "Android" Auto projekcija yra suderinamas su bet kokiu telefonu su "Android" 11.0, "Google" ar "Samsung" telefonas su "Android" 10.0 ("Google" Pixel 4, "Samsung" 9 Pastaba, "Samsung" Dėmesį, 20, ir Samsung S 10 yra suderinamas su belaidžiu "Android" Auto A6 PF), ir atrinktos Samsung telefonus su Android 9.0 (Samsung S8 ir 8 Pastaba yra suderinama su belaidžio "Android" Auto A6 PF).

MirrorLink leidžia jums visiškai mesti tai, kas matyti savo išmaniajame telefone A6 FRONTO) ekrano

Tam tikras programas ("Youtube", pavyzdžiui), arba turinys palaikomos ne CarPlay ar "Android" Auto.Todėl, jei jūs ar bet kuris keleivis transporto priemonėje norite peržiūrėti jas A6 PF ekranas vistiek, MirrorLink yra tirpalo (supratau per app CarbitLink apie A6 PF).

Svarbu: Kai kurių vaizdo įrašų transliavimo paslaugų (Netflix, AMZ Premjero, "Disney" + ir kt.) negali remti MirrorLink.

GPS/Navigacija

Internete CarPlay ("iphone") arba Audroid Auto (Android telefonai), arba tiesiogiai su map programėlių A6 PF; ar offline su parsisiųsti žemėlapiai (integruotas GPS imtuvas)

"Navi" ir " Radijas/USB muzikos derinys

ATOTO A6 PF palaiko veikia CarPlay žemėlapis navigacija, grojant FM/AM radijas/USB muzikos fone.Ir jūs galite nustatyti garso mišinio santykis tarp jų.Reikia žinoti, kad ne visi automobilio garso įrangoje gali tai padaryti!

Dual Bluetooth

"Bluetooth" 1 " hands-free & muzikos transliavimo ir kt.; Bluetooth 2 yra Interneto prieigos;

Bluetooth ekrano užraktas, apsaugos jūsų privatumą, neprarandant patogumo

"Full HD" true 7 colių 1024 * 600 QLED ekrane (šviesumas 600cd/m2);

5-touch " capacitive jutiminis ekranas; žiūrėjimo kampas yra stulbinantis 178°, tai reiškia, kad net ir tada, kai žiūri į ekraną beveik šonu, jūs vis dar galite pamatyti ekranas labai aiškiai, neprarandant spalvos ir t.t. - ypač svarbus dėl galvos vieneto, kaip jums yra ne sėdi priešais jį vairuojant.Jutiklinis skydelis yra aptakus ieškote ir patogi.

HD 720P galinio vaizdo vaizdo ekranas su " Live Galinio vaizdo (LRV) funkcija

Paprastai, automobilių muzikiniai centrai gali tik proceso ir rodyti 480-600 linijos CVBS galinio vaizdo vaizdo signalus, o A6 PF rodo HD 720P galinio vaizdo įrašų, reguliuojamas stovėjimo gaires,atsisveikinti į snieguotas statinio nuotraukas atbuline jūsų transporto priemonės.

A6 PF taip pat suteikia Live Galinio vaizdo (LRV) funkcija - dabar galite prieiti prie galinio nuomone, net ir važiuojant į priekį.Vairavimas bus daug saugiau, ir išoriniai bus tiesų tapo relikvijos!

A6 PF yra įrengta galinga Skaitmeninių Signalų Procesoriumi, kuri priima garso patirtis transporto priemonės į visiškai naują lygį:

sku: b316712

Medžiagos Tipas Plastikas + Metalas
Sąsaja USB
Specialios Funkcijos Įmontuotas GPS, Įkroviklis, Mobilusis Telefonas, MP3 Grotuvai, Balso Kontrolė, DSP, Carplay, Android Auto, Atbulinės Eigos Įvestis, Padalintas Ekranas, Nuotolinio valdymo pultelis įtraukti
Max Išorinė Atmintis 256G
Garantija 545 Dienų
Speciali Funkcija Built-In Speaker/Microphone, Wifi Funkcija, Paramos Vairas Kontrolės, Palaiko 3G Tinklas, Paramos 4G Tinklo, Parama Gali, Autobusų
Operacinės Sistemos "Android" OS 10.0
Skaitmeninės Medijos Formatas Mp3, MP4, WMA, JPEG
Įtampa 5V
Ekrano Dydis 7"
Vidinis Ekranas Taip
Imtuvo Tipas FM
OSD Kalba Kinų (Supaprastinta), Arabų, Airijos, Lenkų, Danų, Vokiečių, Rusų, Prancūzų, Suomių, Korėjiečių, Olandų, Čekijos, Malajų, Portugalų, Japonų, Švedų, Tailando, Turkų, Graikų, Ispanų, Vengrų, ITALIJOS, Indonezija, Lietuvių, Vietnamo
Elemento dydis 45*24*46CM
ROM 32G
Yra touch screen Taip
TF/Micro SD Lizdas 1
Din Dvigubas Din
Rezoliucija 1024x600
Galia 4x45W Max/4x24W RMS
Prekės Svoris 2kg
RAM 2G
Kilmės Žemyninė Kinija
Už Transporto Priemonių Prekių Ženklai/Modelis Universalus
Lustų rinkinys 8 Core ARM Cortex-A55
Prekės Pavadinimas ATOTO

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…