Nešiojamų Automobilinis Šildytuvas Defroster Su Ventiliatoriumi Į Viršų Ore 360 Laipsnių Sukimosi Lankstus Šildytuvas Langas Ekrano Defroster Šilumos Aušinimo Ventiliatorius

0 Reitingai
€94.66 €189.33

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1. Saugus Vairavimas: Mėgaukitės aiškią viziją, vairuojant žiemą su šio Automobilio Šildytuvas Defroster; šiltas oras yra gaminamas greitai, atšildymo ir defogging jūsų priekinio stiklo saugaus vairavimo.

2. Lengvas, Žiema, Šiluma: Atsisakyti užšaldyti savo rankas ir kojas į šaltą žiemą, su mūsų nešiojamų automobilinis šildytuvas defroster su ventiliatoriumi.Likti šiltas ir jaukus, o ji greitai įkaista oras, atšildymas jūsų priekinio stiklo, langų ir veidrodžių, todėl savo ryto rutina vėjas.

3. Viršaus Oro įleidimas: Mūsų nešiojamų automobilinis šildytuvas defroster su ventiliatoriumi funkcijos unikalus tuščiaviduriai-iškirpti dizaino ir pridūrė viršaus, oro įleidimo.Didelis oro kiekis užtikrina greitą šilumos, o dar yra energiją taupančios.Jums nereikės nerimauti dėl vietos stokos, o maksimaliai šildymo efektyvumą.

4. Lanksti Šildytuvas: Mūsų nešiojamų automobilinis šildytuvas defroster su ventiliatoriumi leidžia jums tiesiogiai šiltas oras, būtent ten, kur reikia su savo 360 laipsnių sukimosi ir reguliuojamas kampas kontrolės.Likti jaukus ir patogiai bet kokiu oru padėtį, nesvarbu, ar esate į ilgą kelionę ar tik antraštę į darbą.

5. Saugiai veikti: Su savo 140CM viela, šis nešiojamas automobilinis šildytuvas defroster gali būti lengvai įrengti bet kurioje srityje jūsų transporto priemonės.Ji ateina su dviejų pavarų, koregavimo parametrai, kurie gali suteikti tik teisę sumą oro atitirpinimo jūsų "windows" arba šilumos iki savo važiavimo.

Aprašymas:

Ramu visus metus su mūsų 2 in 1 Automobilis, Nešiojamas Šildytuvas ir Ventiliatorius!Greitai atitirpinimo ir defog žiemą, o turintys malonią vairavimo patirtį vasarą.Reguliuoti aukštyn ir žemyn, saugiam naudojimui.Geriausias iš visų, jis neturi įtakos jūsų automobilio interjero erdvę!

Techniniai duomenys:

1. Pavadinimas: Nešiojamų Automobilinis Šildytuvas Defroster

2. Medžiaga: ABS

3. Kabelio ilgis: apie 140CM/55.11 Į

4. Svoris: apie 291g

5. Dydis: apie 10*7.5*8.5 CM/3.93*2.95*3.34 Į

6. Priminimas: Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu, ir ėmėsi, prašome, atleisk man, šiek tiek nukrypimas

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilinis Nešiojamas Šildytuvas ir Ventiliatorius

sku: b311162

Feature2 2 In 1 Auto Aušintuvas Ir Šildytuvas
Feature5 Langas Ekrano Defroster
Modelio Pavadinimas Nešiojamų Automobilinis Šildytuvas Defroster
Elemento Ilgio 10cm
Specialios Funkcijos nešiojamas Elektrinis Šildytuvas
Funkcija Automobilinis Šildytuvas
Jungiklio Tipas Valdymo Ratuką
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Elemento Aukštis 8.5cm
Įtampa 12V
Feature3 Nešiojamų Defroster
Feature1 12V Daugiafunkcinis Šildytuvas
Medžiagos Tipas Abs
Feature4 360 laipsnių sukimosi
feature6 Šilumos Aušinimo Ventiliatorius
Prekės Svoris 291g
Prekės Skersmuo 0.00inch
Elemento Tipas Šildymo Ir Gerbėjai
Elemento Plotis 7.5cm
Kilmės Žemyninė Kinija
Prekės Pavadinimas Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…