Suvirinimo Pirštinės Suvirintojas Dirba Palmių Suvirintojų Stora Karvė Split Odos Virtuvės Viryklė Šilumos Dūriams Atsparios Pirštinės GRILIS

0 Reitingai
€106.52 €158.98

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Savybės:

Tvirtos siūlės

Tai karščiui atsparias pirštines naudoja anti-fire siūlus, o tai reiškia, jis labiau atsparus aukštos temperatūros nei kitos karščiui atsparias pirštines ir nėra lengva išeiti, labai tinka aukštos temperatūros darbą.

Aukštos kokybės karvės odos

Naudojant aukštos kokybės karvės odos sluoksnį ir minkštas pamušalas, ji yra stipri ir dėvėti, atsparus, minkštas ir patogus, prakaitas sugeriančios ir orui, ir patvarus.

Aukštai temperatūrai atsparus

Įdėklas ir išorinis suvirinimo pirštinės yra pagaminti iš storos karvės medžiagos, ugniai ir karščiui, kuri gali padaryti jums saugiai dirba aukštos temperatūros aplinkoje.Tai yra geras pasirinkimas už jus.

Prabangus apdailos

Prabangus apdailos, tvirtas ir gražus, rankos, veiksmingai apsaugoti rankas per suvirinimo procesą, daugiau ir saugus.

Plačiai taikyti

Ji turi gerus rezultatus, bet kokio darbo, įskaitant židinys, sodininkystė, kempingas, grilis, medienos viryklė, laužo ir pan tinka naudoti su medienos degikliai, daugiafunkcinė kuro krosnelės ir duonos krosnis.

*Pastaba: dydis diagrama yra nuoroda tik.Dėl skirtingos pjovimo procesus ir matavimo metodus; gali būti klaida, apie 1 2cm, proto atsargiai, prašome kreiptis į tikrasis produktas!!!

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: Suvirinimo Pirštinės

Medžiaga: Karvės Odos

Kiekis: 1pair

sku: b30546

Spalva Ruda
Medžiaga karvės odos
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
G svorio 320g
modelis Vientisos Spalvos
Lytis Unisex
Modelio Numeris AA
Kilmės Žemyninė Kinija
CN Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…