Visi 1 Makiažas Rinkinys, Įvairių Spalvų Makiažo Paletė Komplektas Su Integruota Veidrodis Kokybės Akių Šešėliai Lūpų Dažai, Skaistalai & Lūpų Linijinės Moterims

0 Reitingai
€22.18 €44.36

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

Susitikti Kasdienis Makiažas Turi: Makiažas Rinkiniai Moterims Pilnas Komplektas yra akių šešėliai, skaistalai, antakių milteliai, lūpų dažai, lūpų linijinės, antakių pieštukas, kempinėlė, ir įmontuotą veidrodį.Įvairių spalvų ir įvairių spalvų collocation sukurti trijų matmenų poveikį veido makiažas.Vienas rinkinys atitinka jūsų kasdienis makiažas poreikius.

Smulkūs Milteliai: milteliai Makiažas Rinkiniai Moterims Pilnas Komplektas, yra gerai, lengva spalva, nėra lengva išsitepti, ir vandeniui, ir sweatproof, kuris gali trukti visą dieną.

Maži ir Nešiojamieji: Make Up Kit Moterims Pilnas Komplektas, yra mažas dydis ir šviesos svorio, todėl yra labai nešiojamų.Jūs galite lengvai įdėti jį į savo rankinę ir nešiotis jį visur.

Plačiai Naudojamas: Visų Į Vieną Makiažo Rinkinį, tinka įvairioms progoms, pavyzdžiui, darbo, laisvalaikio, pažintys, įsipareigojimu, šalis, cosplay, vestuvių makiažas ir kt.

Puiki Dovana: makiažas Rinkiniai Moterims yra puiki dovana jūsų mama, žmona, draugė, arba draugėms, ant Kalėdų, gimtadienio, Valentino diena, Padėkos Diena, Motinos Diena, moters Diena, ar jubiliejų.

Savybės:

Visi Į Vieną Makiažo Rinkinį sudaro akių šešėliai, lūpų dažai, blushes ir kt.Šį multi-purpose rinkinys yra puikus pasiekti bet visą veidą išvaizdą.

Vandeniui atsparus, ilgai išliekantis likti visą dieną be iškristi.Išlaikyti tobulas makiažo ilgą laiką.

Specifikacija:

Pavadinimas: Visi Į Vieną Makiažo Rinkinį

Talpa: apie 115.1 g

Dydis: apie 21.3*13.1*4.5 cm/8.38*5.15*1.77 į

Produktų Sąrašas:

1* Visus Į Vieną Makiažo Rinkinį

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

sku: b27835

Modelio Numeris Visi 1 Makiažas Rinkinys
Kilmės Žemyninė Kinija
Kiekis 1 Set
NET WT 635g
Komponentas Aukštos kokybės ingredientų
Tipas Makiažo Rinkinys

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…