Elektrinis Litavimo Geležies 500W 150° iki 480° Belaidžius Litavimo Stotis su Ketaus Stovas ir Litavimo Rankena Nešiojamas, Kompaktiškas

0 Reitingai
€31.32 €62.64

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Reguliuojama Temperatūra] temperatūros valdymo diapazonas šio lituoklio yra 150°-480°, geriausia naudoti temperatūra yra tarp 280°-320°, jei temperatūra yra per didelis, jis bus lengvai sugadinti litavimo geležies branduolys.Nereikia atlikti įvairius parametrus, gavęs prekes, tik reguliuoti temperatūrą (jis buvo nustatytas pagal nutylėjimą).

[Auto Miego] elektros lituoklio turi automatinį miego ir minkštas išjungimo funkcijas, pagal nutylėjimą yra 5 minučių automatinis miego, ir 30 min., minkštas išjungimo.Originalus rankena turi būti naudojamas, nėra jokių papildomų reikalavimas naudoti litavimo geležies branduolys.

[Lengva Naudoti] Įrengta lituoklio stovas, kuris gali būti naudojamas vietoje litavimo dirbti ir poilsio, ir taip pat gali būti naudojamas greitai pakeisti lituoklio galiuko.Lengvai sukurti tobulą lydmetalis sąnarių prietaisus, grandinių plokštes, prietaisai ir daugiau.

[Kompaktiškas ir Nešiojamas] lituoklio dydis: 9.4 x 9.7 x 8.8 cm, gražus ir stilingas, patogus laikyti.Mažas dydis, lengvas ir patogus nešiotis, erdvės taupymo, tinka kasdien suvirinimo darbus.

[Plačiai Naudojami] Šis elektrinis litavimo geležies tinka litavimo grandinių plokštes, mažos dalys, remontas, kompiuterių, mobiliųjų telefonų, elektroninių prietaisų ir dar daugiau.

Specifikacija

Produkto pavadinimas: lituoklio Stotis

Medžiaga: ABS+Metalas

Spalva: mėlyna

Matmenys: 9.4 x 9.7 x 8.8 cm

Galia: 500W

Įtampa: 18V

Maksimali temperatūra: 480°C

Linijos ilgis: 90cm

Srovės tipas: DC

Paskirtis: Suvirinimo Darbai, Remontas

Pastabos:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 x Elektros lituoklio

1 x Suvirinimo Rankena

1 x lituoklio Stovas

Bevielis Elektrinis Litavimo Stotis ,Reguliuojamas Temperatūros Lituoklio

sku: b266026

Prekės Pavadinimas Rankas "PASIDARYK pats"
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…