1 VNT Baseinas Pelkė Civilinės Statybos Baseinas Pagrindinis Drainer Baseinas Grindų Drenažo Balta

0 Reitingai
€23.17 €31.73

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

VEIKSMINGA DRENAŽO: baseinas centras nutekėjimas yra lengvai nutekėti vandens, gilinant ir švarus, patikimas naudoti, veiksmingas drenažo vandens baseinas.

DIDŽIOSIOS ŽEMĖS NUTEKĖJIMO PAKEITIMO: Filtro tipas baseinas grindų drenažo pakeitimo aksesuaras su aukštos kokybės.Baseinas pagrindinis nutekėjimo grindų nutekėjimą, padeda išlaikyti nereikalingas elementus iš nutekėjimą.

PATVARUS & TVIRTAS: Šio tvenkinio dugno drenažo yra pagamintas iš ABS plastiko, lengvas, tvirtas, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Šis baseinas grindų nutekėjimas yra gražus aksesuaras, kuris gali išlaikyti savo baseinas švarus ir tvarkingas.

LENGVAS MONTAVIMAS: Pagrindinis nutekėjimo pirmiau žemės baseinas yra tiesioginis pakeisti senosios ir skaldytų.Tinkamai laikyti varžtus pagrindinis nutekėjimo diegimo metu, varžtas yra prisukami ant grindų drenažo padengti.Šiame aukšte nutekėjimo neturi sandarinimo žiedas.

Platus TAIKYMAS: Baseinas grindų drenažo tinka dauguma standartinių inground baseinas, vinilo baseinai, tvenkiniai, spa, hot spring, vandens parkai.Jei jūs norite naudoti šį vieną, nes pagrindiniai nutekėjimo cemento ar betono baseinas, tai taip pat gerai.

Savybės: Aukštos kokybės baseinas pagrindinis nutekėjimo.Pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, kuri užtikrina maksimalų patvarumą.Paprastas montavimas, tiesiogiai pakeisti senosios ir skaldytų.Solidus ir patikimas, efektyviai nusausinus vandens baseinas.Geras aksesuaras, kuris yra tinkamas naudoti baseinas.

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS plastikas

Dydis: 22x 22x 18cm

Pakuotės Turinys:

1 x Baseinas Pagrindinis Nutekėjimo

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: b251615

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…