Ištraukiamas (13.4" į 19.3") DishDrainersforKitchenCounterwith DryingBoard,SinkDryingRack forCups,stalo Įrankiai ir Pjaustymo Lenta

0 Reitingai
€43.19 €53.99

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Lėkščių džiovyklė Virtuvės Skaitiklis, Ištraukiamas (13.4" į 19.3") Patiekalas Drainers, Virtuvės Skaitiklis su Džiovinimo Lenta, Kriauklė, Džiovinimo Stovas Puodeliai, stalo Įrankiai ir Pjaustymo Lenta, Juoda

【Ištraukiama】patiekalas džiovinimo stovas skirtas virtuvės skaitiklis gali traukti išplėsti drainboard iš 13.4 į 19.3 cm daugiau džiovinimo vietos, kai reikia.Dydis indų džiovinimo stovas yra 13.4"-19.3" L x 11,8" W x 4.1" H.

【Tvirtas Medžiaga】Patiekalas Džiovinimo Stovas skirtas Virtuvės Skaitiklis, pagamintas iš nerūdijančio plieno ir gali būti naudojamas ilgai, be rūdžių.Lengva valyti ir neturi užimti daug vietos.

【Greitai Nutekėjimo】Šis Kriauklė, Džiovinimo Stovas priėmimo all-in-vieną dizainą, du įforminama patiekalas stovo sugauti vandens, krentančio iš dubenys ir lėkštės, ir kitas yra įforminta peiliai organizatorius sugauti lašančio vandens nuo stalo įrankius, įsitikinkite, kad ne šlapias stalviršio.

【Didelės Talpos】Dėl bagažo dizaino indų džiovykla, kad jis turi geresnę galimybę saugoti patiekalų.Visiškai nesulankstytame pavidale, tai gali pribaigti 9 plokštės, 14+ dubenys, 6 stiklai./5 puodeliai ir 40 rinkiniai, stalo įrankiai.

【Nereikia asamblėjos】- patiekalas drainers, virtuvės skaitiklis yra supakuoti neatskiriama projektavimo, jums reikia tik imtis patiekalas rack iš išorinio langelį ir tada jį, naudoti ir lauke saugoti peiliai ir šakutės yra supakuotas atskirai, jums tiesiog reikia imtis jį iš dėžutės ir pakabinti jį ant bet kurios pusės kanalizacijos stovo, kuris yra patogu ir greita.

【Po Pardavimo】, Jei elementas, kurį gavo su kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, be abejo.Būti tikri, kad Jmaisiu visada pasisakome už mūsų produktus ir žada teikti patenkintas sprendimas jums.

sku: b24325

Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti stalo įrankiai
Tipas Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…