Masažo Volelis Stick,Meridian Nugaros Masažas Mediniai Pašalinti Nuovargį, Sumažinti Riebalų Raumenų Reljefo Masažas Roller Medienos Masažas Roller

0 Reitingai
€15.50 €29.23

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Apie Gaminį:

1. LENGVAI RANKENA: masažo voleliu stick priima neslidžia rankena, kuri yra lengva suvokti ir patogiau naudotis, kuris gali efektyviai atpalaiduoja raumenis, visos dalys, pečių, juosmens, rankų, kojų, kaklo, kojų ir t. t.

2. RAMINA JŪSŲ KŪNO: medinis masažo voleliu lazdos yra gerai proporcingas jums audinių glostydama jums reikia ir paramos, kad jūsų kūno poreikius.Šis medinis masažo įrankis gali masažas didelių raumenų grupes, pavyzdžiui, viršutinės rankos, nugara, dvigalvis, šlaunų ir daugiau.

3. UNIVERSALUS: Masažo voleliu gali būti naudojamas rankų, kojų, šlaunų, sėdmenų, juosmens ir pilvo.Išleidimo raumenų įtampą, gerina kraujotaką, malšina neuralgia, ir pašalinti nuovargį.

4. MEDŽIAGA: nugaros masažas roller lazda yra pagaminta iš buko medienos, su plokščiu išvaizda, be šerpetų ir odos draugiškas.Tai gali būti kontakto su oda masažo metu, patvarus ir praktiškas.Poveikis yra labiau akivaizdus, kai naudojami, jūs galite naudoti ją su savimi, ir ilgalaikis vartojimas gali padėti jūsų kūnas tampa sveikesnis.

5. NEŠIOJAMŲ DIZAINAS: masažo voleliu stick yra šviesos svorio, mažas dydis, paprastos formos, patogu laikyti ir nešiotis, nešiojamų dizainas gali būti lengvai įdėti į maišelį, masažas roller stick labai tinka namų, kelionės, masažas, parduotuvė ir pan.

Medienos Terapija Masažo Priemonės:

Išleidimo Raumenų Įtampą

Pagerinti Kraujo Apytaką

Sumažinti Neuralgia

Pašalinti Nuovargį

Gauti Sveikus Raumenis

Suformuoti Tobulą Kūną

Techniniai duomenys:

Gamintojas: EGASSAM

Medžiaga: Buko Mediena

Spalva: Natūrali

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą Sudaro:

1Pcs * Masažas Roller Stick

sku: b24275

Naudojimo Režimo Vadovas
Medžiaga Mediena
Modelio Numeris masažo volelis stick
Elemento Tipas Masažas & Poilsiui
Dropshipping Taip
Prekės Pavadinimas EGASSAM
Kilmės Žemyninė Kinija
Prašymas Įstaiga

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…