Magija Tatuiruotė J. C Magija Gudrybės Pasirinkta Kortelės Numeris arba Prognozavimo Shuffle Nuobodu Arti Etape Iliuzijų Gudrybėmis, Mentalism Prop

0 Reitingai
€13.40 €15.96

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Demo : https://youtu.be/ctgS57zBqvU

Aprašymas:

Mes kartu tatuiruotė lipdukas su QR kodą plėtrai.Po kelių mėnesių pakartoti eksperimentus, dabar mes pateikiame keturias praktines magijos efektai su QR kodus į auditoriją, forma, cool tattoos.Tai yra naujas būdas pateikimo, o ne ankstesnį poveikį, tik sakau, atsakymas arba rasti atsakymą.

Mes taip pat skirta tam, unikalus piktogramas, kurie gali būti naudojami su QR kodą, tatuiruotė parodyti savo unikalų individualumą ir įdomus.

Produktą sudaro aštuoni QR kodą tatuiruotė lipdukai ir aštuonių QR kodą, mobiliojo telefono lipdukai, ir mobiliojo telefono lipdukai gali būti naudojamas ilgą laiką.

Keturių efektų:

1. Prognozė

Žiūrovai pasirenka kortelę, ir tada nuskaito magician ' s QR kodą, tatuiruotė, ir kortelės pasirinktą publikai pasirodys publikos mobilųjį telefoną.

(Atkreipkite dėmesį, kad mes pakeisti kortelės taškų anksti ryte (GMT+8), prašome nuskaityti QR kodą iš anksto patvirtinti taškus prieš savo veiklą)

2. Shuffle Nuobodu

Dauguma iš jūsų gali žinoti, klasikinis Shuffle Nuobodu, tačiau kiekvieną kartą, kai jums reikia pasiruošti didelį popieriaus ir popieriaus lengva pamesti arba sulaužyti, bet kartu su QR kodą, jūs galite pamatyti turinį, bet kada, bet kur, ir auditorija taip pat galite nuskaityti kodą pamatyti savo prognozę.

3. Kosminės Atgalinės Atskaitos

Šis poveikis leidžia žiūrovams ir magas dalyvauti kartu, kiekvienas sakydamas keletą rinkinių skaičius ir suma numeriai yra faktiškai tas pats, kaip į numerį QR kodą, tatuiruotė.

4. Magija Korteles Numeris

Tegul publika, manau, kad nemažai jų protas, ir tada nuskaityti QR kodas.Publika tik reikia pasakyti, magas, kokios spalvos kortelės numerį, jis galvoja, pasirodo, ir magas gali atspėti, kurios numeris žiūrovų mintis.

Aprašymas tatuiruotė lipdukai:

1. Saugus ir netoksiškas dizainas

2. Prašome pasirinkti, sklandžiai ir beplaukiai savo kūno dalis klijuoti

3. Nepertraukiamo naudojimo gali trukti nuo 7 iki 15 dienų

4. Dalis prognozė turinį QR kodą, keisis nuolat, prašome nuskaityti QR kodą iš anksto patvirtinti turinį, prieš savo veiklą.

5. Jei norite pašalinti tatuiruotė lipdukas, galite pamerkti jį į šiltą vandenį tam tikrą laiką arba jį nuvalykite su alkoholiu.

Ateina su 8 tatuiruotė lipdukai, 8 mobiliojo telefono lipdukai (prašome nuskaityti kodą, kad patvirtintumėte atitinkamą poveikį, prieš klijuojant), 22 mažos piktogramos ir mokymo vaizdo.

sku: b22602

Kilmės Honkongas, Kinija
Lytis Unisex
Savybės Mokytis, Lengva Padaryti, Naujokas, Profesionalus, Magai, gatvė, Etapas
Medžiaga Popierius
Rekomenduojame Amžius 14+y
Įspėjimas no
Dydis One Size
Veiklos Formos Close-up Magic
Modelio Numeris Magija Tatuiruotė J. C Magija
Tipas Popierius
Yra Instrukcija Taip

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…