1pcs Pudingas Maišą Maisto Žaislas Mini Gyvūnai Geltona Kamuoliukus Dekoro Užtrauktukas Merginos Užkandis Pagalvėlė Maišelį Pagalvę H5c6

0 Reitingai
€5.24 €9.04

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Techniniai duomenys:

Pavadinimas:Užkandžių maišelį pagalvė

Spalvos:mėlyna,geltona

Medžiaga:trumpas pliušas,PP medvilnės

Dydis:40*50 cm/15.7*19.7 colių

Aprašymas:

Unikalus Dizainas :Šis žavingas pagalvę turi 8 nuimamas purus gyvūnų lėlės 2 skirtingų spalvų, todėl jis unikalus ir akį traukiantis, be jokių kambarys.

Kokybės medžiagos:Pagaminta iš pliušinis medžiagos ir medvilnės, ši pagalvė yra minkšta ir šilta, patogi patirtis kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti.

Lengva naudoti:Su aiškia dizaino viena pusė užtrauktuku viršuje, ši pagalvė yra lengva naudotis, ir puikiai tinka saugoti savo mėgstamų užkandžių ar smulkių daiktų.

Platus naudojimas:nesvarbu, Ar jums reikia patogios pagalvėlės, stresą malšinančių žaislas arba dekoratyvinis akcentas jūsų namams, ši pagalvė yra puikiai tinka bet kokiai progai.Naudoti jūsų miegamasis, svetainė, biuras ar bet kur kitur, kur jums reikia papildomų komfortą ir sexy.

Didelis, kaip dovana:Idealiai tinka gimtadieniai, jubiliejai, Valentino Diena ir Vaikų Diena, ši pagalvė suteikia saldus ir mąstantis dovana tiems, kurie myli cute ir malonų dalykų.

paketų sąrašo:

1* užkandžių maišelį pagalvė

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti daugiau informacijos apie prekių .būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

sku: b214784

Įdaru Poliesterio / Medvilnės
Kilmės Žemyninė Kinija
Naudoti Patalynė
Medžiaga Poliesterio / Medvilnės

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…