Universalus Priekinio Stiklo Priekinio, Galinio Stiklo Pertvara Nuo Vėjo Raštas Padengti Motociklų Dalys Harley Sportster Softail Dyna Honda Yamaha

0 Reitingai
€41.59 €50.72

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Universalus Priekinio Stiklo Priekinio, Galinio Stiklo Pertvara Nuo Vėjo Raštas Padengti Motociklų Dalys Harley Sportster Softail Dyna Honda Yamaha

Būklė: 100% visiškai naujas

Spalva: Kaip nuotraukose

Bendras dydis: 19 x 17 colių

Tai Aukštos Kokybės Lauktuvės Suteikia Apsvaiginimo Gerai Atrodo, O Pridedant Puikus Laipsnio Apsauga Nuo Vėjo.Įranga Yra Visiškai Reguliuojamas Aukštis Ir Kampas, Apima Aparatūros Tiek 7/8" Ir 1" Vairą.

Paprastas Montavimas, Jokių Papildomų Detalių Nereikia.

Šis prekinis, galinis stiklo yra padaryta dviračio rankenos juosta yra 1" arba 7/8" skersmens,ir bendras dydis priekinio stiklo yra 18x16 cm.Įsitikinkite, kurios skersmuo ir bendras dydis) tiks jūsų dviratį, prieš perkant!!!

Kaip nuotraukas

Paprastai, Jūsų užsakymas bus išsiunčiami per 48 valandas, išskyrus atostogų po mokėjimo patvirtinimo.Bet skubos tvarka ,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.Po išsiųsti galite stebėti sklypo apie šią svetainę ir stebėjimo informaciją bus galima gauti per 1-5days.

1) Biodrogamd.lt bus rodomas logistikos stebėjimo informaciją tiesiogiai užsakymo puslapyje.

2) Biodrogamd.lt Standartinis Pristatymas Logistikos Stebėjimo Tinklalapis://pasaulio.cainiao.com/

3) Kiti Logistikos Sekimo Svetainė: https://www.17track.net/en

5. Importo muitai/mokesčiai nėra įtraukti į užsakymo kainą.Pirkėjai yra priversti mokėti importo muitus, prašome konsultuotis su vietos muitinės informacijos.

Mes primygtinai rekomenduojama pasirinkti Biodrogamd.lt Standartinis Pristatymas, kai svoris yra mažesnis nei 2kg, nes ji teikia Logistikos Duomenys Stebėjimo, Veiksmingą Muitinės Klirensas, Greičiau Logistikos Ginčo Nagrinėjimo, Ir Aptarnavimo Po Pardavimo Grąžinti Vieno Langelio Logistikos Sprendimus Pirkėjams.

Pasirinkti EMS ar kitų greitai logistikos,mes pasirinkti labiausiai tinkamas logistikos, kad galėtumėte siųsti sklypo.išskyrus tuos atvejus, kai kurios didelės prekių ir nuotolinio šalių,papildomų mokesčių už daugiau nei dydis/svoris, jei reikia, mes susisieksime su jumis.prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų įspėjimo.

Visos kortelės,Paypal,Boleto,WebMoney,QIWI, "Western union" ir Kitus Mokėjimo Būdus,mokėjimo problemų, prašome susisiekti su Biodrogamd.lt pagalbos centre arba jav.

Jei jums nereikia ne patinka produktas, gavęs jį ar produktas yra pažeistos, ir t.t., prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba per 7 dienas.Jei pirkėjas nori grąžinti prekes, dėl asmeninių priežasčių, pirkėjas turi padengti krovinių, priešingu atveju prašome kreiptis į klientų aptarnavimo centrą.

Jei nesate patenkinti produkto ar paslaugos ,susisiekite su mumis ir neskubėkite palikti neigiamą arba netural atsiliepimus,Mes turi suteikti jums priimtino sprendimo.Mes visada esame pasiruošę atsakyti į laiškus per 2 darbo dienas (off-pareiga savaitgalį).Jei jūs notget atsakymą iš mūsų, tada prašome palikti pranešimą mus vėl .

sku: b199339

Funkcija Aukštos Kokybės mados dizaino
Spalva Trynimo/Dūmų
Medžiagos Tipas ABS+GELEŽIES
Motociklams Padaryti Universalus
Prekės Svoris 2.3kg
Sąlyga 100% Brand New
Kilmės Žemyninė Kinija
Birių Užsakymo priimti
Elemento Tipas Priekinių/Vėjo Deflektoriai
Modelio Pavadinimas Universalios
Pardavimo tipas Gamyklos Tiesioginio Pardavimo

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…