Vaizdo Doorbell Žaibolaidžio Laikiklis Anti-Theft Belaidžio Vaizdo Doorbell Stendas Nr. Gręžimo Mount Bracket Labiausiai Home Office

0 Reitingai
€10.54 €26.35

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Aprašymas:

Patobulinta doorbell laikiklis tinka daugumai prekės vaizdo skambučius.Puikus namai, butai, nuoma, dorms, įmonėms, o daugiau.Durys turi sūpynės vidų.Durų storis svyruoja nuo 1,5" 1,5", storis.

Skambinti gali būti lengvai įdiegtas.Itin saugiai sekundžių ir įdiegia ir pašalina lengvai, todėl jūs galite pasiimti su savimi arba perkelti vietų, su lengvumu.Tiesiog vieta vaizdo doorbell viduje ir jį apsaugoti jūsų durų!

Skambinti negali būti pašalintas nuo durų, išskyrus atvejus, kai durys yra atidarytos, užkirsti kelią vagystės vaizdo durų skambutį, kai esate toli nuo namų.Tai yra naujas saugumo doorbell mount nuomininkų ir vaizdo skambučius

Vaizdo Doorbell Kalno yra populiari laidas-nemokamai, su baterijomis vaizdo doorbell durų kalno.Jis gina vartotojų namuose bei vaizdo skambučius.Suderinamas su daugelio markių vaizdo doorbell įrenginiai (vaizdo doorbell nepridedami).

Įdėti video skambinti į bylą, tada koreguoti tvirtinimo apkaba pagal storį jūsų duris

Savybės:

Medžiaga: ABS+aparatūros

Sąrašas:

1*Doorbell Tvirtinimo Prie Sienos Atrama

sku: b197337

Kilmės Žemyninė Kinija
Funkcija VIDEO
Ekranas Spalva
"Smart home platform "Samsung Smart Home
Signalizacija Taip
Galia Elektros Tiekimas
Itercom Taip
Prijungimo Tipas Belaidžio
Elemento Tipas Vaizdo Doorbell

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…