Bevielį durų skambutį Su Kamera, Wireless HD Kamera Doorbell Su App Nuotolinio Valdymo pulto Baterija Ding Dong Doorbell Saugumo

0 Reitingai
€138.20 €276.42

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Matyti, kas yra prie jūsų durų, bet kuriuo metu, bet kur su šios smart durų skambutį.Jis prisijungia prie savo Wi-Fi tinklo ir leidžia jums peržiūrėti ir pasikalbėti su savo lankytojų per mobile app.Ji turi mažą bateriją priminimo funkcija, todėl jūs niekada nepraleisite skambučio.Ji taip pat remia laidų-nemokama montavimo, todėl lengva nustatyti.Su clear vaizdo ir garso kokybė, day & night vision, ir reguliuojamas greitis balso, tai doorbell yra puikus pasirinkimas dėl savo namų saugumo.

Specifikacija:

Pavadinimas: Belaidės Vaizdo Doorbell

Dydis: apie 8.5*5.3*2.4 cm/3.34*2.08*0.94 colių

Maitinimo įtampa: 5V

Pakavimo Sąrašas: 1*Belaidės Kameros Doorbell

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir kameros kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Įkrovimo Dizainas ] didelės talpos bateriją galima pakrauti per USB, arba saulės energijos.Be to, jūs gausite senkančios baterijos pranešimas per APP, kai galia yra mažesnė nei 20%, užtikrinti, kad jūs niekada praleidote svečių.

2. [ Patogus Įdiegti ] Jokių laidų ar gręžti reikia.Tiesiog pritvirtinkite durų skambutį su lipnia juosta arba varžtais.Jis veikia su 2.4 G, Wi-Fi signalas, kuris leidžia jums aiškiai ir sklandžiai vaizdo kokybę.

3. [ Nuotolinio Vaizdo Skambutį ] Su šiuo belaidį durų skambutį su fotoaparatu, galite bendrauti su lankytoju per mobile app bet kada ir bet kur, dėka savo HD kamera ir mikrofonas.Ji taip pat turi nuotolinio vaizdo skambučių funkcija, kuri leidžia jums pamatyti, kas yra prie jūsų durų.

4. [ Keičiasi Balsas ] Tai belaidį durų skambutį su kamera yra balso pakeisti funkcija, kuri leidžia jūsų domofonas daugiau įdomus ir saugus.Jūs galite pakeisti toną ir greitis jūsų balso, kai jūs galite bendrauti su savo lankytojais.

5. ["Day & Night Mode ] Su 1080P HD raiška ir 120 laipsnių plataus kampo objektyvas, jūs galite turėti aiškią nuomonę, kas yra prie jūsų durų dieną ir naktį.Statinio/judesio aptikimo funkcija įspės jus į savo mobilųjį telefoną ir įrašyti scena priešais duris.

sku: b18481

Itercom Taip
"Smart home platform "Samsung Smart Home
Kilmės Žemyninė Kinija
Elemento Tipas Vaizdo Doorbell

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…