2.5-3mm AA dirbtiniu būdu išauginti perlai white bulvių žirnelių 2 mm natūralūs Gėlo vandens Bulvių Perlų Gija Maža Perlas

0 Reitingai
€15.22

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produktų Aprašymas Medžiaga: Gėlavandenių perlų Dydis: 2.5-3mm Forma: bulvių Spalva: Balta Reitingas: AA MOQ: 1 string Pristatymo laikas: 3-8 dienomis Duomenis Vaizdų, Susijusių gaminių 12-13mm AAA Balta Gamtos Keshi Gėlavandenių Perlų Gija 5-6mm AAA Balta Gamtos Stick Gėlavandenių Perlų Gija 6-7mm Rožinė Prarasti Gėlavandenių Perlų Gija Prarasti Nekilnojamąjį Bulvių Pearl Granulių Gamtos Perlų .Įmonės informacija Mūsų warehous Paroda " Mūsų Pranašumas ir Pristatymas DUK 1. Gal galite pateikti pavyzdį?

Taip.Prašome patvirtinkite su mūsų klientų aptarnavimo.Jei yra sandėlyje, mes siūlome mūsų klientams ir paprašykite pavyzdžių kokybės patikros.Imties mokestis yra pagal padengia pirkėjas.Po patvirtino užsakymą, mes grąžinti dalį arba visą mėginio mokestis, priklausomai nuo konkrečios būklės.

2. Jūs galite gamyba per užsakovo brėžinius ar dizaino?

Taip.Mes gamykla daugiau kaip 20 metų; OEM yra prieinamas jav.Kaip ilgai, kaip jūs pasakykite mums savo konkrečios paklausos, mes bus padaryti, techninis vertinimas, ir atsakyti jums išsamiai.

3: ar jums gamyklos ar prekybos kompanija?

Mes ne tik gamykloje, bet ir integruotos įmonės.Mes paleisti gamyklos, dizaino studija, didmeninės prekybos centro, ir užsienio prekyba.Mes teikiame aukštos kokybės produktus ir puikus eksporto paslaugos jums.

4: Koks OEM politika?

Prašome susisiekti su mūsų prekybininkų informacijos.

5: ar galėčiau gauti mėginius prieš užsakymą?

Taip.Mes galime pasiūlyti pavyzdžius dauguma dizaino internete, kreipkitės į mūsų prekybininkų mėginio mokesčiai ir krovinių.

6: Ar jums dalyvauti Juvelyrikos Paroda?Kada ir Kur?

Taip.Mes turime kabinos Honkonge Juvelyrikos Parodoje Kovo, birželio, rugsėjo ir kiekvienais metais, kreipkitės į mūsų prekybininkų už stendo numeris arba kvietimo.

sku: b147977

Laisvas Perlai Tipas Natūralus
Prekės Pavadinimas DAKING
Svoris 4,7 g
Naudojimas papuošalai
Pearl Klasės AA
Kilmės Vieta Jiangsu, Kinija
Pavadinimas balta bulvių formos gamtos prarasti karoliukai gėlavandenių perlų gija
Formos Bulvių
Perlų Spalva Balta
Laisvas Perlai Medžiaga Gėlavandenių Perlų
Elemento Tipas karoliukai
Prekės Svoris 4.7g
Modelio Numeris DK20230418-11
Pearl Kokybės AA
Bauda ar Mados Mados
Metalo Tipas Nėra
Perlo Formos Bulvių
skylę Pritaikyti
Medžiaga PEARL
Perlų Dydis 2.5-3mm
Kilmės Žemyninė Kinija
ODM & OEM Sveiki!
Pearl Tipas Gėlavandeniai Perlai, Freshewater Pearl
Spalva balta(individualų)

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…