ALIYIQI NK-30N 30N/3Kg Analoginis Jėgos Indikatorius Stumti Ir Traukti Dinamometrinis Stendas

0 Reitingai
€31.97

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Įžanga:

Analoginis Jėgos Daviklis kompaktiško dydžio,didelio tikslumo,jie yra lengva naudotis ir patogu atlikti,ir gali parodyti vienetas niutonas ir kilogramas tuo pačiu metu.PIKO/BĖGIŲ rankenėlė jis gali persijungti tarp didžiausią reikšmę apkrovos bandymas ir nuolatinės apkrovos bandymas.Jie yra puikūs produktai, kurie gali užtrukti apie senojo stiliaus jėgos matuokliai, ir plačiai taikomas elektros,aukštos ir žemos įtampos elektros prietaisų, aparatūros,automobilių dalys,lengvesni ir uždegimo sistemos,lengvosios pramonės, mechaninė,tekstilės ir t.t. pramonės bandymas traukti ar stumti apkrovos bandymas dangos jėga arba traukti ir pragaištingas eksperimentas.Prašome skaityti instrukciją prieš naudodami atidžiai šią priemonę.

Pasiruošimas prieš bandymą:

Pasirinkti atitinkamą bendrą spaustuvai ir ją įdiegti į gabaritas prieš bandymą.

(1) Traukti testas

Pasirinkti traukti apkaba, ir įdiegti ją į centrinės lazda pažymėtas [TRAUKTI].

(2) Tiesioginis bandymas

Pasirinkti tiesioginio apkaba, ir įdiegti ją į centrinės lazda pažymėtas [STUMTI].

(3) Naudoti pratęsti stick

Kai tai nėra įmanoma, paliesti, išbandyti dalykas, naudoti pratęsti stick įdiegti apkabos.

PASTABA:

Tiriant, patikrintas dalykas ir gabaritas turi būti tos pačios tiesės, jei ne, tai nėra įmanoma išbandyti teisė vertė apkrovos.

(4) Patvirtinti veikimo būdas pakeisti rankenėlę

(a) [PEAK] keitimas [TRACK]

Švelniai paspauskite rankenėlę keičiasi, tuo pačiu metu, pasukite jį į kairę, kad ženklas "●" būti vietoje [TRACK].

(b) [TRACK] keitimas [PEAK]

Pasukite rankenėlę į dešinę, su rankena, spyruokles ir ženklo "●" yra vieta [TRACK].

(C) Balai už dėmesį po testavimo

Baigus bandymą, pakeisti ženklu "●" , prašome įdėti ją į vietą [PEAK].Jei keičiasi rankenos yra įdėti į vietą [TRACK] ilgą laiką, gyvenime, vidinės spyruoklės lam bus sutrumpinti.

(5) Koregavimo rodiklis perjungiklis

(a) patvirtinkite, ar adata siekiama [O] dial, jei ne, prašome kreiptis reguliuojamas ratas ryšys, telefono ryšys veiks su juo, kad adata, kuria siekiama [O].

(b) Kai aparatas yra dedamas vertikaliai naudoti, ypač su sąlyga, diegimas apkabos, net nereikia taikyti apkrovos, adata bus liesos, kurie yra mirę svoris priežasties mašina ir pakaba.Savo ruožtu reguliuojamas ratas dial turėti [O], kuria siekiama adatą, kurios negali paveikti teisingumą, bandymų rezultatas.

PASTABA:

Paprastai suteikia mašina taikyti apkrova viršija diapazonas Max.bandymo apkrova, pavasarį apkrovą bandymo mašina pamažu bus blogas ir sukelti bandymo vertė apkrovos teisingai.Naudojant jį, prašome neperkraukite išlaikyti gyvenimo mašina.

Paslaugos 1.Garantija: vieni metai be cheminių žalą. 2.Mes wll stengiamės išspręsti klausimus, kuriuos atitikti naudojimo metu.Mokėjimas 1. Jei turite kokių nors problemų su mokėjimo prašome susisiekti su mumis. 2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.kai jūs užbaigti mokėjimo ,Mes laivas jį greičiau. 3. Jei nuspręsite pirkti daug daiktų,galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums nuolaidos.Pristatymas 1. Prekės bus išsiųstos per 1-5 darbo dienų ,mes išsiųsti elementą kaip įmanoma greičiau. 2. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 3.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.Atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus!Labai ačiū.

CE sertifikatas:

sku: b147675

Modelio Numeris NK-30N
Tikslumas +1%/-1%
Prekės Pavadinimas Aliyiqi
Max Apkrova 30N/3kg
Kilmės Vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Ekrano Tipas Analogas
Kilmės Žemyninė Kinija
Min skyriaus vertė 0.2 N/20g

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…