1Set Bambuko Ir Medienos Gaminiai, Plovimo Rinkinį Vonios Reikmenų Rinkinys Plastiko Dėklas Aštuonių dalių Komplektas Naudingumas Vonios Rinkinys

0 Reitingai
€31.72 €42.86

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1Set Bambuko Ir Medienos Gaminiai, Plovimo Rinkinį Vonios Reikmenų Rinkinys Plastiko Dėklas Aštuonių dalių Komplektas Naudingumas Vonios Rinkinys

Šios vonios aksesuarų rinkinys, buvo kruopščiai suprojektuoti ir paruošta pastelinių spalvų ir šiuolaikinio dizaino.

Vonios rinkinys tinka ilgai naudoti drėgnoje aplinkoje, pagamintas iš aukštos kokybės plastiko.Tai lengvas, tvirtas ir atsparus vandeniui.

Muilo dozatorius butelis yra suprojektuotas su nepralaidžiose siurblio, kad nebus užkimšti ir suteikia sklandų išspausti patirties, todėl jį lengva išlaikyti jūsų vonios šurmulio, švari ir tvarkinga.

Lengva valyti, leidžia lengvai įrašyti jūsų asmeniniai aksesuarai švarioje aplinkoje.Tiesiog gera su muiluotu vandeniu ir minkštu skudurėliu.

Kambariniai stalo reikmenų rinkinys yra puiki dovana idėja, graži išvaizda ir funkcionalus dizainas, tinka housewarming, vestuvės, gimtadienis, padėkos ar jubiliejų.

Spalva:Juoda+medienos spalva

Medžiaga:plastikas+medienos

Pakuotės Turinys:

1 x Šiukšliadėžės

1 x Tualeto Šepetys

1 x Saulės Butelį

1 x Burnos skalavimo skystis Taurė

1 x Šepetėlis Taurė

1 x Muilo Dėžutė

1 x Dėklas

1 x Medvilnės Tamponu Turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

sku: b1459

Teptuku Tipas Patvarus Tipas
Medžiaga plastikiniai
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…