Specialiai Medienos apdirbimo Kopijavimo Juostos Kreivė Kopijavimo Juostos Abnormity formuojasi Juostelės Formuojant Juostelės Kirpimas, Mašina W2G7

0 Reitingai
€17.72 €31.09

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Produkto Aprašymas

Produkto Pavadinimas: Medienos Profiliavimo Juostelės Kreivė

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 2m*15mm*12mm/78.74*0.59*0.47 colių

Medžiaga: PU

Produkto Aprašymas

Kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės PU polimerinių medžiagų, ši juosta turi įspūdingą deformacijos pajėgumo, todėl galima išlenktas, be vargo naudoti ant kreivų paviršių.

Medienos apdirbimo Profilio Juosta Kreivė: medienos apdirbimo profilis baras grandinės varoma multi-point tvirtinimo konstrukcija, kad būtų lengva sukurti sudėtingas formas ir kreives.Ją galima laisvai reguliuoti norimą formą ir pritvirtinti varžtais, siekiant užtikrinti, jis lieka vietoje, tiksliu kreives.

Patvarus ir lankstus: su ilgalaikio patvarumo, juostelės turi įspūdingą deformability, kad leidžia būti sulenkta be vargo naudoti ant kreivų paviršių.Stiprus deformability užtikrina, kad juostelės gali būti sulenkta bet kuria kryptimi nesulaužant.

Puikus atsparumas: medienos profiliavimo juostelės turi puikų atsparumą, suteikia jai galimybę priešintis sukimo ir knotting išlaikydamas savo pradinę formą po naudojimo.

PLATAUS PRITAIKYMO: Tai medienos profiliavimo juosta skirta dirbti su labiausiai sudėtingų ir sudėtinga medienos apdirbimo projektų, kurie suteiks jums galimybę sukurti bet kokį sudėtingą formą arba kreivė tiksliai ir lengvai.

Produkto Pakuotė:

1* Medienos Imitacija, Juostelės Kreivė Rinkinys

Dėkojame už jūsų paramą!Sveiki atvykę į pirkti pas mus!jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

sku: b1396

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…