Autentiškas Minkštas Absorbentas Rankų Darbo Lauko Meksikos Antklodė Spalvotų Paplūdimio Antklodė Skara Rankomis Austus Su Geometrija Super Kutas

0 Reitingai
€95.54 €212.33

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

RANKŲ darbo PREMIUM MEKSIKOS ANTKLODĖ : Mūsų serape ir baja antklodės būtų jaukus, praktiškas, ir pilnas ryškių spalvų pridėti džiaugsmą, kur norite juos.Siūlomas paketas 1, kiekviena Actekų antklodė yra unikalus, austi vietos amatininkų Tlaxcala, Meksika tradicinių medinių kontūru.

PUIKUS JOGOS ANTKLODĖ: Imtis šio aukštos kokybės Meksikos antklodę į savo jogos praktika.Super minkštas, kvėpuojanti ir lengva nešti - pasirinkti savo spalvas ir sumaišykite savo treniruotes!

UNIVERSALUS & STILINGAS : Puikus kiekvieną nuotykių, šių Meksikos antklodės yra jūsų go-antklodė jogos, piknikai, ilgas vasaros naktis, parkas, antklodė, vasaros antklodė arba prisiglausti, o atsipalaiduoti namuose!

SOFT & PATVARUS: dvigule lova dydis (45x70 cm), lengvas (3£), ir minkštas - tai serape antklodės yra pagaminti iki paskutinio!Jie gauna greičiau ir patogiau su kiekvieno plovimo, o jūs mėgautis savo patikrinta kokybė!

DOVANOS, KAD DUOTI ATGAL : originalus ir autentiškas rankų darbo amatininkų kiekvienai progai!Tam, kad daro skirtumą.Kiekvienam antklodė jums pirkti, mes paaukoti mūsų labdaros partneriui "Vandens misija".Prisijunkite prie mūsų kovos su skurdu ir už vienodą prieigą prie vandens!

sku: b13728

Rinkinys Tipas No
Stilius Žakardo
Audinio Skaičius 40
Naudoti Kelionės, Dekoratyvinis, Patalynė
Kilmės Žemyninė Kinija
Technics Audiniai
Medžiaga Mikropluošto Audinys
Siūlų Skaičius 100TC

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…