Privažiavimo Rampa, Lengvas Ir Nešiojamų Pažaboti Rampa, Automobilių Sunkus Susisiekimas Muito Durų Prieplauka Šaligatvio Mažai Cars Paspirtukas

0 Reitingai
€16.13 €32.25

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kulka Taškų:

1.Sunkiųjų Medžiagų: Tai privažiavimo rampa yra pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiaga, kurios savybės atsparumas spaudimui, non-slip, ir stiprus guolių pajėgumą.Jis gali atlaikyti svorį automobiliai, sunkvežimiai, motociklai be krekingo arba breaking.

2.Praktiškas Dizainas: apačioje kvadratinis kortelės lizdas dizainas leidžia vandenį cirkuliuoti ir apsaugo nuo lietaus iš kaupiamosios.Paviršiaus priima neslidžia tinklų projektavimo padidinti trintį ir išvengti slydimo.

3.Patogu Laikyti ir Nešiotis: Tai privažiavimo rampa yra mažas dydis ir šviesos svorio, todėl jūs galite lengvai išsaugoti savo automobilio bagažo skyriaus lietingą dieną.Ji yra taip pat paprasta naudoti ir nešiotis, kad būtų patogus ir praktiškas sprendimas jūsų driveway poreikius.

4.Plačiai Naudojamas: Jūs galite naudoti mūsų pažaboti rampos virtuvė, vejos, ir garažas lengvai perkelti savo transporto priemones ir įrangą.Jie tinka automobiliams, lagaminai, dviračiai, motociklai, vežimėliai, motoroleriai, ir daugiau.Jie taip pat yra sukurti, siekiant patenkinti įvairių paviršių, tokių kaip betonas, asfaltas, medžio ir žolės.

5.Lengvas montažas: Tereikia įdėti juos į vietą ir užtikrinti jiems su pridėtais varžtais ir poveržlėmis.Šių važiuojamosios kelio dalies rampos gali lengvai padėti sunkiosios technikos lipti be žalingų padangų ar kitų komponentų.

Aprašymas :

Mūsų patvarus pažaboti rampos važiuojamosios kelio dalies funkcija apačioje kvadratinis kortelės lizdas dizainas leidžia vandenį cirkuliuoti.Tai universalus rampos gali būti naudojamas virtuvėje, vejos, ir garažas.Be to, jie lengvai naudotis ir patogiai laikyti savo automobilį kamieno lietingą orą.

Specifikacija : 1.Pavadinimas: Pažaboti Perone

2.Medžiaga: PVC

3.Spalva: juoda, geltona

4.dydis:

A: 25 x 27 x 11cm/9.84*10.63*4.33 cm

B: 25 x 27 x 13cm/9.84*10.63*5.12 cm

Būti taikoma:

5.Įveskite tinka veiksmus, kurių aukštis 11-13cm/4.33-5.12 cm;

6.B tipo tinka veiksmų, aukštis 13-16cm/5.12-6.3 cm

Paketas, sąrašas :

Pažaboti Rampa*1

sku: b129880

Modelio Numeris pažaboti rampos
Medžiaga PVC
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…