Vasaros Seksualus Aikštėje Kojų Asmeninį Peep Toe Side Tuščiaviduriai Sandalai Mažas Storas Kulnas Patogus Mados Didelis Moterų Sandalai

0 Reitingai
€475.05 €669.08

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mes priimame klientų savo dizainą,incluede stilius,logotipas,paketas ir tt,visi gali stebėti kliento reikalavimai.

Jei turite klausimų, kviečiame susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali tekti ir bus stengiamės išspręsti problemas.

Nuotraukas rodyti___________________________________

Vasaros Seksualus Aikštėje Kojų Asmeninį Peep Toe Side Tuščiaviduriai Sandalai Mažas Storas Kulnas Patogus Mados Didelis Moterų Sandalai

Šiltas eilutę: audinys iš skirtingų medžiagų, gali turėti šiek tiek chromatines aberacijas pagal skirtingus fotografavimo įranga ir monitorių.Galutinė spalva bus taikomi produkto.Prašome suprasti.

__________________________________________________________________________________________________________

-Jei norite pridėti elementą į savo krepšelį,galite kasos ir eiti į priekį su mokėjimo.

>>>>>Pristatymas

-Mes naudojame Biodrogamd.lt standartinis pristatymas ir e-pack laivybos, mes išsiūsime jums iš karto po apmokėjimo.Jei savo užsakymą arba skubos reikalavimas klientams (, prašome susisiekti su mumis,mes galime siųsti EMS,DHL,ir pan,bet reikia šiek tiek papildomų siuntimo mokesčių).

>>>>>Atsiliepimai

-Gerbiami klientai, mes dėkingi už jūsų geranorišką bendradarbiavimą su mumis, jei jus tenkina mūsų daiktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų.

-Prašome elektroniniu paštu mums arba telefono mūsų prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, mes išspręsti visas problemas, patenkinamai.

-Jūsų teigiamas grįžtamasis ryšys bus labai dėkingi.Tikimės, kad galime sukurti gerus &ilgalaikius verslo santykius su jumis, ačiū.

>>>>>Grąžinimo Politika

-Jei esate nepatenkintas prekės, rašykite mums grąžinti, arba vėl per vieną savaitę.Visi elementai turi būti grąžintas į pradinę būklę ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.

>>>>>Susisiekite su mumis

-Jei turite bet kokių klausimų apie laivybos ir kokybės, Pls nedvejodami rašykite mums.Mes ją išspręsti už jus per 24 valandas.

Pastaba:Mūsų kaina nėra įskaitant visus mokesčius, arba atokiose vietovėse už papildomą mokestį.Pls palikite mums savo el. pašto adresą, pateikus teismo nutartį, bet neaišku.Ačiū.

Tarptautinės Pirkėjų Atkreipkite Dėmesį:

1).mokestis nustatomas pagal pirkėjo užsakymą ne mums, skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifo, todėl, jei jokio mokesčio, tuomet pirkėjas turi padengti.

2).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

3).Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

sku: b125757

Batviršio Medžiaga Lakinės Odos
Elemento Tipas Sandalai
Vidpadžio Medžiaga Kiaulių Padalinti
Stilius Mados
Su Platformomis No
Proga Atsitiktinis
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Modelio Tipas Kietas
Mados Elementas Sagtis
Pamušalas PU
Prekės Pavadinimas Malin Ciaga
Sandalas Tipas Šiuolaikinės Sandalai
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Kilmės Žemyninė Kinija
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Atgal Skaitiklis Tipas Atgal Dirželis
Pusė Vamp Tipas Atvira
Uždaryti Tipas Dirželio Sagtis
Kulno Aukštis Med (3cm-5cm)
Padas Medžiaga Guma
Modelio Numeris A0198

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…