Automobilių Spoilerių Benz C63 Amg 2021+

0 Reitingai
€8 783.77

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi whatsapp+ 8618873307725. Aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!Pagrindinė Informacija.Modelio NR.CR18-021-4-1-00 Specifikacija anglies pluošto/Stiklo prekės Ženklo arearl Kilmės Guangzhou, Kinija HS Kodas 8708295900 Pakavimas ir Pristatymas Pakuotės dydis vienam produkto vienetui, 140.00 cm * 30.00 cm * 40.00 cm, Bruto svoris produkto vienetui 10.000 kg Produkto Aprašymas Esame profesionalus auto racing dalių gamykloje, kuri buvo įkurta Guangzhou, Kinija, 2004 m. ir specializuojasi gamybos anglies pluošto veiklos ir stiliaus automobilių dalimis, taip pat FRP (stiklo pluošto) ir PU/PP elementus.

Toliau yra informacijos, produktų, išvardytų jūsų nuoroda: Produktas Pagrindiniai Bruožai yra bendri požymiai

Laikykite nuspaudę svoris padidinti ir pagerinti tvarkymo stabilumą;

Suteikia optikos funkcija neįvykdyti aspektas;

Specialios Funkcijos

Spoileris

Sukurta laikykite nuspaudę svoris padidinti ir pagerinti tvarkymo stabilumą.Produktas pagerina oro srautą nuo priekinio iki galinio dideliu greičiu, ir efektyviai generuoja neigiamą liftas užtikrinti, traukos iš varomųjų ratų Medžiaga Anglies pluoštas / FRP Vieneto Kaina Apyvarčius didmeninė Laivybos Kaina TBA, kai turi daugiau informacijos, pvz qty ir pristatymo adresą Gamybos Švino-laiko 3-5 dienų už 1 vnt; 3-5 dienas, 1 vnt; Pristatymo Švino-laiko 5-15 dienų tarptautinės express; TBA už kitus metodus; Pakuotė Privalumas, apipintą EPE puta ir burbulas bag/poli krepšys;

Vidinis kartoninė dėžutė;

Išorinis faneros dėžė Garantija garantuojame, produktai yra taip pat, kaip tie, kurie į nuotrauką mes posted ir užtikrinti siųsti tinkamą vieną, kaip kliento poreikį.Bet negerai prekės, vežamos gali būti pakeistas nemokamai.

Užtikriname įrengimo yra taip gerai, kaip originalus, bet gali būti lygiai tas pats.

Kaip pateikti užsakymą:

Pagal pabrėžti, prekybos metodas :

Tai tradicinis prekybos būdas.Prašome siųsti mums savo reikalavimus, el. paštu ir mes parengti išankstinę sąskaitą faktūrą už savo studijas.Jei viskas yra ok jums, atsiųsti mokėjimo, T/T, ir mes organizuoti gamybos ir tiekimo, kai tiekiamos prekės padaryta.

Interneto prekybos metodas:

Prašome susisiekti su mumis el. paštu arba internetu klientų aptarnavimo ant MIC.Kai sudaryti sandorį, mes būtų aktyvuoti prekybos internetu paslaugos reikalingus elementus.Klientų pateikti užsakymo ir bylinėjimosi išlaidas per MIC.Atkreipkite dėmesį į papildomas išlaidas, turi būti apmokestinama šios prekybos metodas.

Svarbi Pastaba:

Visos pateiktos kainos yra EX-Darbo terminas;

Galbūt ne visi straipsniai mes turime, yra išvardyti, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos;

Tipiškas užduodamus klausimus apie produktus Ar šis produktas paramos pritaikymas savo reikmėms?Kaip jūs laivas produktų?Kas yra garantija prekę?Kai gauti jūsų klausimą, tiekėjas bus atsakyti jums kuo greičiau.Siųsti Mano draugas, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei jums reikia kitų modelių šį produktą, prašome susisiekti su manimi whatsapp+ 8618873307725. Aš atsiųsime prekės nuorodą galite nusipirkti!

sku: b110488

Pritaikyti Ne-Individualų
Pritaikymas Galima | Vartotojo Prašymu
Medžiaga anglies pluošto
Transporto Paketas Kartoninė Dėžutė+Fanera Dėžė
Kilmės Žemyninė Kinija
Pristatymo Kaina Apskaičiuota, krovinių vienetui. Turi būti deramasi

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…